Menu

Martie 2017 – primul târg imobiliar online

Cel mai important eveniment imobiliar al primăverii lui 2017 este Târgul Imobiliar Online din România — TIOR aflat la prima ediție. Așadar nu trebuie să te deplasezi la târgul imobiliar, ci este el chiar la tine acasă sau la biroul. Locuința visată este la un click distanță, cum ar fi vorba.

Proiectul acestui Târg Imobiliar Online a venit odată cu observarea modalităților în care clienții aleg să își achiziționeze o locuință. Prima ediție TIOR a stârnit deja un interes enorm din partea dezvoltatorilor imobiliari, chiar înainte de lansarea oficială, iar primele standuri au fost deja rezervate. Având în vedere bugetul alocat, estimăm un număr de peste 200.000 vizitatori ai târgului, o cifră impresionantă și incomparabilă cu orice târg imobiliar clasic. Principalele avantaje ale expozanților sunt: expunerea uriașă pe cel mai folosit canal de comunicare — mediul online, din care vor rezulta numeroase contacte de calitate și vânzări, costurile reduse cu 50% față de un târg clasic, iar faptul că platforma TIOR se poate accesa oriunde, de pe orice dispozitiv conectat la internet, ridică gradul de confort al echipei de vânzări, susține Adriana Gheorghe, Marketing Manager DezvoltatorImobiliar.ro

targ 1

Deci, Târg Imobiliar Online din România — TIOR se lansează pe 1 martie 2017 și va fi deschis timp de 8 zile, de la Mărțișor până de Ziua Mamei, și va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro, la adresa http://www.dezvoltatorimobiliar.ro/targul-imobiliar-online.

Programul târgului va fi între orele 10.00 — 20.00, deci același ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului. Astfel, vizitatorii scapă de aglomerația de la stand, de timpul petrecut în trafic și de căutarea locului de parcare. Vor avea toate informațiile într-un singur loc fără a plăti nicio taxă de intrare.

La TIOR, vizitatorii vor găsi cea mai largă gamă de ansambluri rezidențiale de apartamente și case, numărul de standuri disponibile, oferite de către organizatorul DezvoltatorImobiliar.ro, fiind pentru 100 de ansambluri din toată țara. Acestea vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic — flyere, pliante sau mape de prezentare. Cei care aleg să viziteze TIOR, pot participa la concursuri, pot beneficia de reduceri pentru locuințe pe care le găsesc numai la Târgul Imobiliar Online Român.

Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român — TIOR este interacțiunea privată directă dintre expozant și vizitator cu ajutorul unui chat online, care poate fi accesat de oriunde: de acasă, din vacanță sau de la serviciu. În acest fel, fiecare întrebare își va găsi răspuns prompt și complet. Totodată, arhiva chat-ului oferă posibilitatea, atât expozantului, cât și vizitatorului, să revină la discuțiile purtate anterior.

De exemplu, iubitorii de tradiție, de case românești pot să achiziționeze o astfel de casă pe pământ, fără etaj de la Good Residenceansamblu rezidențial care și-a ocupat deja un stand fruntaș la TIOR, singurul Târg Imobiliar Online Român.

Interesul pentru aceste proiecte de case tradiționale românești a reapărut însă recent, inclusiv străinii fiind acum dornici să afle mai multe despre ele. Mulți se feresc de casele românești, crezându-le neîncăpătoare sau întunecoase, pierdute în negura timpului. Însă proiectele de case tradiționale concepute de arhitecții din ziua de azi au reușit să rezolve această problemă, păstrând elementele tradiționale, dar modificând suprafețele și dotările, în funcție de cerințele din ziua de azi.

casa

Cum poți ajunge la Good Residence? Accesul în complex se poate realiza din Băneasa (pe DN 1), din cartierul Aviației-Pipera (pe Șoseaua Pipera-Tunari) și din cartierul Colentina-Petricani-Șoseaua de Centură (pe Autostrada București-Ploiești). Toate casele se predau la cheie!

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram