Menu

Mezoterapia facială fără ac sau cocktailul frumuseții

În acest an mi-am propus să încerc tratamente noi. Pentru față, pentru corp și evident pentru minte. Pentru mine este un nou început, o nouă etapă în viața mea, vin după câteva probleme de sănătate, deci este cazul să mă gândesc mult mai mult la mine, la corpul meu. Demersul meu, pe întreg an, este susținut de Monica.

Despre prietena mea, Monica de la La Vie en Rose v-am mai povestit aici.

“Monica, am observat că am cearcăne! Draga mea, te invit maine la cabinet. Vei pleca luminoasă ca o zi de primavară”. Așa a și fost.

A doua zi, când am ajuns la Monica, aveam să aflu ce poate face mezoterapia fără ac pentru tenul meu.

 

12658003_928464707250423_3337073275173162682_o

Așa am aflat că pielea din jurul ochilor este mai subţire şi mai delicată decât în oricare altă parte a corpului şi are nevoie de îngrijire specială, mai ales că este o regiune lipsită de glande sebacee şi are o textură foarte fină. Am aflat că această zonă a feței reflectă de multe ori unele probleme de sănătate, șocuri emoționale, alcoolul sau tutunul, stresul, nopţile nedormite sau pur și simplu neglijenţă.

Desigur, pe lângă remediile naturiste pe care le puteţi încerca la voi acasă, există posibilitatea ca efectele cearcănului să fie eliminate și cu ajutorul mezoterapiei fără ac. Din pacate, mezoterapia nu poate elimina cauzele medicale. Un tratament de mezoterapie facială este oricând binevenit, completând cu succes curățarea tenului printr-un peeling enzimatic, fără a agresa pielea, însă cu efecte instantanee de hidratare și rejuvenare a tenului.

Aparatul de mezoterapie introduce în structura pielii amestecul de vitamine, minerale și antioxidanți de care aceasta are nevoie pentru hrănire si hidratare. Rezultatele sunt vizibile imediat după tratament, pielea este mai fermă, mai elastică și mai luminoasă, având un aspect odihnit, întinerit, efectul menținându-se pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pe parcursul ședinței nu am vorbit prea mult, pentru că m-am relaxat. Reținusem deja din spusele Monicăi că rezultatul unui tratament benefic 100% înseamnă: 50 % relaxare, 30 % produse potrivite, 10 % receptivitatea pacientului și 10% priceperea cosmeticianei.

11164644_817003438396551_3989971070970157043_o

După ședință, ne terminăm ceaiul, fantasticul ceai pe care doar Monica știe să-l prepare și îmi povestește. Povestește despre frumoasa lume a ingredientelor naturale, de care s-a îndrăgostit în urmă cu 9 ani, despre cât de binecuvântată se simte pentru ca și-a ales această meserie, despre amestecurile de ierburi, ceaiuri și alte minunății…dar îmi mai spune și câte un secret. De exemplu, despre importanța peelingului sau a gomajului, pentru piele. Deoarece el joacă un rol important în menținerea tinereții pielii. Astfel dacă nu dăm pielea moartă jos, putem pune și măști “cu aur”, iar tenul va arăta tot îmbâcsit…concluzia: peelingul aduce rejuvenarea adică luminozitatea fetei.  Folosiți-l cu responsabilitate.

10557405_687951884635041_5083253285134217799_n

Daca te întrebi ce produse folosește Monica la ședința de mezoterapie facială … îți spun: Cleanser, toner, peeling enzimatic, ser pentru cearcane si pungi, ser antirid, cocktail antirid crema anticearcan, crema antirid.

11046769_763127167117512_7330713443073315830_n

Toate produsele sunt făcute în cabinetul La Vie en Rose din îngrediente naturale.

Deci, dacă ai primit o invitație neașteptată la un eveniment și vrei să arăți proaspătă și întinerită, poți apela cu încredere la un tratament de mezoterapie. În schimb, dacă îți dorești să renunți la urmele vizibile lăsate pe fața ta în ultimii 5-7 ani, ar fi indicat un tratament intensiv de 8-10 ședințe.

După ședința de mezoterapie să știi că poți aplica make-up, ideal un BB Cream, ii poți cere Monicăi asta, îl va aplica cu plăcere. După tratament, având în vedere că pielea este “nouă” are nevoie de mai multă cremă hidratantă decât de obicei.

Pentru ca rezultatele să se mențină, este recomandat ca între ședințe să respecți ritualul săptămânal de îngrijire.

De asemenea, am mai aflat că este foarte important masajul zilnic al zonei ochilor, în aşa fel încât pielea să nu fie agresată, iar pe suprafaţa acesteia să nu rămână peste noapte urme de machiaj sau praf. Drept urmare, este recomandată demachierea, tonifierea și hidratarea în fiecare seară, înainte de culcare cu produse care să aducă un plus valoare pielii tale.

Aș putea să vorbesc mult și bine despre toate aspectele benefice ale vizitei mele în cabinetul La Vie en Rose, dar prefer să vă mai povestesc și altă dată.

Amănunte despre tratamentele faciale găsești aici.

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram