Model de reamenajare pentru o curte mica

Ne aflăm în sezonul perfect pentru amenajarea grădinii sau curţii. Acest model pe care ţi-l propunem azi este o excelentă abordare din care te poţi inspira la rândul tău.

Curtea este prima zonă de contact cu care oricine interacţionează înainte de a intra efectiv în casa ei. De aceea, proprietara şi-a dorit ca spaţiul de aici să fie primitor şi să creeze o bună impresie tuturor celor care o vizitează. Pe lângă aceasta, o alta cerinţă a fost aceea de a avea un mediu în care să se poată relaxa la sfârşit de zi, un colţ verde amenajat pe placul ei. În plus, peisagiştii au fost nevoiţi să ţină cont de faptul că beneficiara lor lucrează mult şi că are nevoie de spaţii verzi care să nu necesite o îngrijire meticuloasă.

 

Elementele existente se aflau într-o stare de degradare, iar pietrele aduse pentru a stabiliza solul nisipos nu erau de foarte mare ajutor. Nici pavelele nu arătau prea bine – o renovare totala era absolut necesara pentru a împrospăta tot aceasta zonă de exterior.

 

 

Gardurile au trecut şi ele printr-un proces de renovare, iar culoarea actuală deschide spaţiul şi îl face să pară mai luminos.

Citeşte mai multe pe Povestea Casei

9 thoughts on “Model de reamenajare pentru o curte mica

Comments are closed.