Menu

N-ai încă o piatră prețioasă preferată? Află ce piatră prețioasă îți poartă noroc

Anticii credeau că semnul zodiacal are o influenţă destul de mare asupra destinului fiecăruia şi că pietrele preţioase şi semipreţioase asociate zodiei pot spori norocul în viaţă. Piatra ta zodiacală poate fi mai mult decât un simplu simbol.

Mitologia persană spune că lumea stă pe un gigant safir, care reflectă culoarea albastră a cerului. În Evul Mediu, rubinele erau simbol al puterii și al dragostei, iar diamantele au devenit demult girl’s best friend, datorită celebrei Marilyn Monroe, care, pur și simplu, le adora. Nu întâmplător, acestea au ajuns să dobândească o popularitate crescută în rândul femeilor, preocupate să atragă energii pozitive și să fie un magnet pentru noroc, bunăstare, sănătate și liniște sufletească.

0

Astrologia spune că pietrele au în ele energii nebănuite, care contribuie la realizarea visurilor tale. Astfel, aproape nicio achiziție de bijuterii nu mai este întâmplătoare și vibrează cu personalitatea doamnei care o poartă.

Așa că, iată ce trebuie să ai în vedere, dacă vrei să ai noroc în dragoste, la bani, o carieră împlinită sau succes în afaceri, atunci când intenționezi să achiziționezi o bijuterie.

Diamantul este considerat un simbol al forței fizice și spirituale. Este piatra prețioasa ce aduce fericire în viața celui care îl poartă. Este un simbol al purității și al luminii, o dovada de extravaganță, eleganță și finețe. De aceea, bijuteriile decorate cu diamant se potrivesc de minune unei femei pozitive și puternice.

Rubinul este piatra pasiunii. Simbolizează focul, care reflectă curajul, lupta, forța de viață, tinerețea, pasiunea și plăcerea. Rubinul stabilizează emoțiile și te protejează de sentimentul de trădare. El oferă, astfel, putere fizică și spirituală.

unnamed

Ametistul este piatra spiritualității, a succesului în afaceri. Stimulează și amplifică capacitățile intelectuale și spirituale ale omului, calitățile psihice, curajul, deschiderea spirituală, sentimentul de mulțumire, intuiția, bunul-simt, încrederea de sine.

Citrinul protejează împotriva răului și stimulează relațiile interpersonale. Persoanele care vor purta bijuterii cu citrin vor avea succes în afaceri.

unnamed (1)

Onixul te scapă de blesteme sau vrăji, scade stresul și apatia. Ajută la descoperirea posibilităților într-o situație dificilă. Are un rol benefic pentru cei ce nu își pot controla emoțiile.

Safirul este talismanul dragostei pure, al sincerității, al loialității și adevărului, care atrage prosperitatea, bunăstarea, liniștea și împlinește toate dorințele.

Topazul ajută la întreținerea generală a sănătății și are efecte benefice asupra stresului.

unnamed (2)

Am descoperit toate aceste pietre prețioase la Christina Diamonds , în numeroase și interesante modele de bijuterii. Și nu, nu costă o avere.

2 comments

  1. betflix slot spune:

    Thanks a lot for sharing this with all of us you actually know what you are talking about betflix slot .
    Kindly also visit my website betflix .

1 Pings/Trackbacks for "N-ai încă o piatră prețioasă preferată? Află ce piatră prețioasă îți poartă noroc"

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram