Menu

Ne vedem pe 5 octombrie la Romanian Digital Travel Conference

Când am primit invitaţia de a participa în calitate de blogger ambasador la cea de-a patra ediţie a Romanian Digital Travel Conference nu-mi venea a crede ochilor.  Eu? Chiar eu? Ei uite aşa, chiar eu. Aşadar, o parte din misiunea de a vă anunţa acest eveniment, dar şi amănunte de la eveniment îmi revine şi mie.
 .

Ce este şi ce îşi doreşte să facă Romanian Digital Travel Conference?

Păi este cel mai important eveniment din România dedicat dezvoltării afacerilor din domeniul turismului folosind instrumentele marketingului online. #RDTC2017 este a patra ediție a Romanian Digital Travel Conference şi se va desfășura în sala Iridium a hotelului Sheraton din București pe data de 5 octombrie.

 

Cui i se adresează Romanian Digital Travel Conference?

Sunt convinsă că aici voi întâlni companii de top și oameni importanți din turism care timp de trei ani la rând au prezentat strategii eficiente de marketing online și digital, adaptate la profilul unui business local de turism (agenții, unități de cazare, transportatori, furnizori de servicii conexe, șamd).

Ca şi în ediţiile trecute şi în acest an evenimentul va aduna la aceeași masă un grup important de specialiști în tehnologie și marketing cu o bogată experiență pe nișa turismului românesc. Aceștia vor vorbit despre experiențele proprii și vor ajuta participanții să rezolve o serie din problemele existente în industrie. Aici vi-l reamintesc pe Ciprian Caraba de la Tripsta. Un invitat special este Remus Vişan care va avea un panel one to one cu Mădălin Măncilă de la care vom afla povestea Paravion, de la lansare şi până la momentul insolvenţei. Un real studiu de caz din care toţi cei care lucrează în industria de turism pot învăţa lucrurile bune care au dus la succesul Paravion dar şi din greşelile care au dus la reorganizarea celui mai mare site online.

 

 

 

Te întrebi de ce să participi la un astfel de eveniment?

Comparativ cu cele trei ediții anterioare, ediția a patra a conferinței Digital Travel se va concentra în cea mai mare parte pe publicul format din reprezentanți ai agențiilor de turism. Acest lucru va permite speakerilor invitați să ridice gradul de aplicabilitate al prezentărilor și să prezinte studii de caz și mai relevante. Această decizie a fost luată și datorită participării masive a oamenilor din agenții în anii trecuți, media lor depășind an de an 60% din publicul prezent în sala de conferință. Însă, pe lângă aceste persoane cheie din agenții, vom avea invitați o serie de bloggeri ambasadori și jurnaliști parteneri.

 

Aşadar, anul acesta, eu voi fi ambasador al #RDTC2017

Îmi place calitatea de blogger ambasador, mă simt onorată şi pentru asta vă spun sincer că abia aștept evenimentul, sunt convinsă că voi afla o grămadă de informații noi și relevante din domeniul turismului. Și, în plus, sunt nerăbdătoare să cunosc şi mai mulți oameni din turism – am cunoscut în ultima vreme foarte mulţi, drept pentru care îi respect şi îi admir pentru tot ceea ce fac 🙂

 

Ce a spus publicul despre ediția a III-a:

”Faptul că este un eveniment nișat și se discută chestiuni relevante și updatate din domeniul turismului reprezintă punctele forte ale conferinței.”

”Față de prima ediție la care am participat, consider că este un pas mare în față și motivez prin faptul că am trecut de la teorie (ediția 1) la practică și recomandări utile (ediția 3). Am văzut în sală oameni mult mai implicați și dornici să interacționeze cu prezentatorii – temele fiind de actualitate și foarte utile. În plus, am văzut pasiune, entuziasm, atitudine proactiva a tuturor și chiar aveam nevoie și de asemenea manifestare.”

”Organizarea a fost foarte smooth!”

 

Conferinţa Digital Travel este un

proiect susţinut de Travelport România

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram