Noile mele covoare mă ajută să păstrez vara la mine acasă

Covoarele sunt pasiunea mea, iar prietenele mele ştiu foarte bine asta. Ani la rând în preajma sărbătorilor de Crăciun eu schimbam covoarele din casă. Dezvoltasem o adevărată pasiune pentru covoare, îmi dădeau o stare de bine, de nou, de sărbătoare, o notă de confort şi eleganţă.

Acum doi ani am decis să fac o pauză, numai că pauza nu a fost de prea mare durată.

Anul acesta am decis să ţin vara mai mult în casa şi sufletul meu, deşi calendaristic am făcut cunoştinţă cu luna septembrie. Aşa că am descoperit nişte covoare deosebite, vesele, fix ca vara. Unde? La Diego Romania.

Nu, încă nu a venit Crăciunul 🙂

Anotimpurile anului pot fi o sursă superbă de inspiraţie şi nu este foarte complicat să ne adaptăm anotimpului pentru a obţine prelungirea unui decor de vară în casa noastră. Vara este, de cele mai multe ori, sinonim cu buna-dispoziţie: peste tot apar culorii vii, soarele reușind să înveselească și cel mai mohorât colț. Deşi este septembrie peste tot la mine acasă adie briza de vacanță.Toată această atmosferă plăcută poate fi prelungită prin câteva mici trucuri.

Cu ajutorul covoarelor de la Diego România – Linia Tulipo am reuşit să amenajez casa într-un stil fresh de vară, deşi toamna a bătut la uşă, iar şcoala se apropie cu paşi repezi.

Un covor fix pentru camera adolescentului.

1

5996285526210-szonyeg-tulipo-art-20786-110-enterior-01

 

Vesele ca vesele, dar noutatea constă şi în faptul că am descoperit covoarele 3D.

4

Un alt covor, care imi place mie să-i spun că este 3D.

5

Aşadar, cel puţin până vine Crăciunul, la mine în casă este VARĂ!

2
Tudor cel mai fericit de covorul cu litere! Unde poate fi cel mai indicat loc pentru acest covor? Fix în camera adolescenţilor sau în livinguri vesele

3

5996285516709-szonyeg-tulipo-teeny-15vpv-enterior-01

7
Covor în culori izbitoare şi motive extravagante! Un model conceput expres pentru generaţia mai tânără captivată de trendurile actuale

5996285527996-szonyeg-tulipo-teeny-20kak-enterior-01

Modificările în locuinţă pot fi din cele mai variate, de la schimbarea culorii pereţilor, remobilarea unei încăperi sau decorarea mesei de cafea până la schimbarea covorului, aşa cum vă spuneam.
Alegerea covoarelor potrivite pentru fiecare camera a locuinţei este o  misiune importantă. Covoarele au puterea de a schimba complet atmosfera dintr-un cămin.

CÂTEVA REGULI DE BAZĂ:
– Nu cumpăra covoare prea mari, raportat la suprafaţa încăperii. Un covor care acoperă întreaga podea a unei camere va da senzaţia de prea mult, prea înghesuit. Pentru a putea fi cu adevărat admirat şi apreciat, covorul trebuie să fie vizibil în întregime. Alegeţi covoare care să nu depăşească 50 la sută din suprafaţa camerei.
– Culoarea covorului este foarte importantă. În camerele de dimensiuni mici sau în camerele întunecoase alege covoare în culori pastelate, delicate. În schimb, dacă ai o cameră mare, luminoasă, un covor închis la culoare va crea un contrast plăcut.
– Este preferabil să existe un contrast între podea şi covor. Dacă aveţi parchet de culoare închisă alegeţi un covor în culori deschise. Dimpotrivă, pe o podea deschisă la culoare covoarele în nuanţe profunde (vişiniu, bleumarin) arată spectaculos.

 

5 thoughts on “Noile mele covoare mă ajută să păstrez vara la mine acasă

Comments are closed.