Menu

Nu ştii cum să te îmbraci de Crăciun? Iată câteva idei de la Lanidor România

Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare din an, aşteptată atât de cei mari cât şi de cei mici deopotrivă. Dar la o astfel de sărbătoare merită şi o ţinută pe măsură. Aşadar, fie că îţi petreci Crăciunul în familie sau eşti invitată la o cină festivă ţinuta ta trebuie să fie impecabilă.

Mie, Crăciunul îmi inspiră o ţinută clasică, fără a fi prea opulentă sau prea sexy. Este doar părerea mea.

Pentru că sunt o tipă mai clasică din fire anul acesta am ştiut din vreme cu ce vreau să mă îmbrac de Crăciun şi culmea, şi de Revelion. Nu, nu sunt nici genul să-mi fac planuri unde petrec Revelionul, imediat ce s-a încheiat vacanţa de vară.

Cum anul acesta am zăbovit foarte mult prin magazinul de haine Lanidor România, deci vă este clar că am avut timp să urmăresc colecţiile de rochii.

 

 

 

Pentru început trebuie să ştii unde petreci Crăciunul.

Dacă petreci Crăciunul la un restaurant ar trebui să te îmbraci puţin mai elegant decât în alte situaţii. Aşadar, îmbracă o rochie din catifea sau dacă nu vrei adaugă rochiţei tale un sacou din catifea.

 

 

 

 

Dacă vei opta pentru un Crăciun petrecut în familie, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ta, alege o ţinută casual.

Din punctul meu de vedere, probabil cea mai simplă soluţie pentru ziua de Crăciun este o rochie cu o croiala în A – în primul rând îţi pune picioarele în evidenţă şi este suficient de largă în zona talie pentru confortul tău.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alege o rochie într-o culoare feminină, şi poart-o cu un dres negru şi o pereche frumoasa de botine.

În funcţie de vreme poţi purta şi pantofi, sau de ce nu o cizmă lungă.

Poţi opta pentru culori pastelate, roşu, bleumarin sau verde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suntem totuşi în sezonul friguros, lucru care îţi permite să adaugi la o astfel de ţinută elegantă şi alte elemente, mai călduroase. Poţi adăuga o capă de blană, un şal călduros. Mai mult, poţi renunţa la rochie în favoarea unei perechi de pantaloni evazaţi de stofă.

 

 

 

 


Dacă vei opta pentru a petrece această zi la o petrecere elegantă de Crăciun, ţinuta perfecta ar trebui să includă o rochie puţin sofisticată.

 

 

 

.

Aşadar, eu îţi sugerez să dai o fugă până la magazinul de haine pentru femei, magazinul LANIDOR din incinta mallului Park Lake din București, în această perioadă vei prinde şi reduceri foarte bune.

 

 

Povestea brandului LANIDOR a început în 1966, în Portugalia, odată cu decizia proprietarului fabricii care producea fire pentru tricotaje, de a deschide un magazin de prezentare pentru a-și vinde produsele mai ușor. Începând cu anii 80, lanțul de magazine LANIDOR a început să intre pe segmentul de îmbrăcăminte pentru femei „ready-to-wear”. La începutul anilor 90, și cu actuala generație a familiei Xavier, LANIDOR a devenit o rețea de magazine, începând totodată și achiziția altor branduri în paralel cu strategia de extindere și pe alte piețe.

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram