Menu

”Nunta de Aur”, eveniment dedicat familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie

Primăria Sectorului 5 a organizat ”Nunta de Aur”,

eveniment dedicat familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

50 de ani de căsnicie. Mie una mi se pare ceva de vis. Să ajungi în ziua de azi să împlineşti o asemenea vârstă este demn de orice record :). Da, recordul nunţii de aur. Aurul este metalul zeilor. Se spune, că atunci când se ajunge la nunta de aur, căsnicia a ajuns la perfecțiune, la desăvârșire. Aurul reprezintă lumina, cunoașterea și viața veșnică, dar și dragostea, bogăția centrul căldurii și strălucirea.

De asemenea, la nunta de aur există şi o rugăciune: „mulţumim pentru viaţa ce ne-a dat-o, pentru sănătatea de care ne-am bucurat, pentru buna înţelegere, pentru copiii din căsnicie, pentru toate realizările ce le-am avut. Îl rugăm pe Dumnezeu să ne ajute şi să ne ocrotească în continuare pe cărările vieţii”.

Evenimentul aflat la cea de-a doua ediţie  s-a adresat vârstnicilor care au ales, timp de 5 decenii, să trăiască o frumoasă poveste de dragoste pe drumul vieții în doi, constituind un adevărat exemplu de iubire, prețuire și devotament pentru generația tânără. Toate aceste cupluri se iubesc frumos şi drept de ani de zile, constituind un exemplu pentru comunitatea locala a Sectorului5.

 

 

Momentul aniversar a fost presărat cu surprize musical – artistice, menite să întregească atmosfera specială a acestor clipe de neuitat.

 

 

 

Primarul sectorului 5, Daniel Florea le-a răsplătit fidelitatea prin înmânarea de diplome, flori și plachete aniversare, care să le reamintească în timp de acest frumos moment, dar au şi tăiat împreună tortul aniversar.

 

 „Este extraordinar faptul că ați reușit ca în 50 de ani de căsătorie să ajungeți să realizați o serie de lucruri minunate împreună și că ați rămas la fel de uniți ca la început. Vă mulțumesc că ați răspuns invitației noastre și că ne sunteți astăzi alături, împărtășindu-ne din experiența dumneavoastră de a trăi bucuriile și trăinicia unei frumoase vieți în doi!”.
Daniel Florea, Primarul Sectorului 5.

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram