Menu

O baie modernă amenajată cu accente fresh de verde

Verdele proaspăt este culoarea anului 2017, asta vă anunțam la finalul anului trecut. Așadar, anul acesta nu numai că ne îmbrăcăm în verde, ci chiar ne putem amenaja casa în aceste nuanțe de verde proaspăt. În materialul de mai jos vă prezint o baie modernă cu accente fresh de verde.

 

4

 

Baia, deși mică, apare acum mult mai generoasă grație inserțiilor de alb și crem și în special a luminilor ambientale și a spoturilor care asigură lumina în fiecare parte a încăperii. Accentele cu verde sunt echilibrate de alb și folosite în partea inferioara a băii, cu excepția peretelui din dreptul căzii.

Nevoia de depozitare a fost rezolvată într-un mod ingenios și foarte practic. Spațiile pentru dulapuri au fost reunite într-un mod unitar și compact astfel încât să ofere zone cât mai generoase în limita suprafețelor existente.

2

 

Dulapurile de sub lavoar și vasul de toaleta sunt suspendate, lăsând astfel pardoseala liberă și contribuind la senzația de spațiu mai larg. Efectul de spațialitate este dublat de oglinda mare așezată pe întreg peretele dintre dulapuri și ușă, precum și de panoul de sticlă.

 

1

 

3

Mai multe amănunte și fotografii pe Povestea Casei.

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram