Menu

O dependință veche din secolul 18 transformată într-o baie modernă

O dependință veche din secolul al 18-lea pe care proprietarii n-au dorit s-o demoleze, ci s-o modernizeze. Proprietarii nu au putut rezista posibilitatea de a transforma o mică bucată de istorie într-un spațiu funcțional pentru familia lor. În doar patru săptămâni, proprietarii au creat o baie uimitoare și cu totul unic familie.

1-

Au păstrat grinzile originale, drept pentru care au ales să izoleze acoperișul pe partea exterioară. Grinzile de pe podea au fost consolidate cu un PAL rezistent la apă. În scopul de a reflecta patrimoniul, ei au optat pentru culoarea albă care ajută să păstreze lumina și senzația de spațiu și … evident aerisit.

2

Dornici să-și păstreze cât mai multe elemente originale ale clădirii, masa pentru chiuvetă a fost construită folosind stejar salvat de renovare.
Când a venit vorba de alegerea obiectelor din baie, proprietarii au vrut să păstreze spiritul tradițional și au ales să reemaileze cada în albastru pentru a adăuga unele umbră la sistemul de lumină. Metoda a fost mult mai eficientă decât achiziționarea unei noi căzi, adăugând în același timp un sentiment autentic.

3

Transformarea completă a durat doar 4 săptămâni și zic eu rezultatele sunt pur și simplu uimitoare.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram