Menu

O nouă campanie de promovare turistică a României – marca Art&Craft România

O nouă campanie de promovare turistică a României – marca Art&Craft România

De-alungul anilor am văzut multe campanii de promovarea României, campanii scumpe, campanii de multe ori fără cap şi coadă. Dar o campanie mai curată, simplă şi de bun simţ ca cea a echipei de la Art&Craft România mai rar găseşti în zilele noastre.

Anul trecut, Art&Craft România a început o campanie de promovare a României, în care a avut-o alături pe Raluca Mureşan, blogger de turism. Oraşele promovate au fost Bucureşti, Sibiu, Târgu-Mureş. Ulterior a apărut pe lista oraşelor promovate şi oraşul Bran.

Anul acesta, Art&Craft România a încheiat un parteneriat cu agenţia de turism Happy Tour şi s-au apucat din nou de promovarea ţării noastre.

Din campanie de promovarea a României fac parte oraşele Sighişoara, Timişoara, Alba Iulia, Sinaia, Cluj, Iaşi. Fiecare oraş este promovat şi prezentat de câte un blogger.

Campania a început deja cu primele trei oraşe: Sighişoara, Timişoara şi Alba Iulia. De asemenea, campania are şi un concurs.

http://turistinromania.happytour.ro este o platformă creată special pentru concurs. Da, un concurs de unde voi veţi putea câştiga un city break într-un oraş din România şi un kit de călătorie.

Situată pe valea Târnavei, la aproximativ 280 de km de Bucureşti şi 90 de km de Sibiu, Cetatea aflată în patrimoniul UNESCO se mândreşte cu punctele sale de atracţie căutate în special de turiştii străini. Dintre acestea, cele mai cunoscute şi vizitate sunt Turnul cu Ceas, Casa lui Vlad Dracul, Biserica Mânăstirii Dominicane, Scările Acoperite sau Şcoala din Deal. Cetatea cu un farmec Şi un mister nemaiîntâlnite păstrează încă emoţia vie a întâlnirii cu trecutul, fiecare pas pe care îl faci pe străzile pietruite şi înguste purtându-te într-o lume de basm şi de poveste.

 

Povestea oraşului Sighişoare ne este spusă de Marian Crăciun de la TheTrends.ro

 

 

În 2021, Timişoara va deveni Capitala Culturală Europeană, fiind o ocazie unică de regenerare prin artă şi cultură, care nu va face decât să potenţeze potenţialul turistic uriaş al oraşului. De doi ani, Timişoara a devenit şi un pol al artei, prin evenimentul Art Encounters care îşi propune un dialog între artişti, curatori şi publicul larg despre locul şi evoluţia artei româneşti contemporane în contextul internaţional şi care reuşeşte să atragă turişti din întreaga lume.

 

 

Oraşul Timisoara este prezentat de Iulia Ionescu, blogger http://iuliaionescu.ro

 

 

Alba Iulia deţine cea mai mare fortificaţie de tip Vauban din Romania, fiind cel mai impozant monument baroc transilvănean ce se întinde pe nu mai puţin de 110 hectare. Potrivit Happy Tour, fortăreaţa aduce din ce în ce mai multi turişti anual, iar în ultimii cinci ani numărul acestora s-a dublat. Investiţiile de 150 milioane de euro făcute în reconsolidarea şi restaurarea ei au avut un aport extrem de important în atragerea turiştilor din întreaga lume.

 

Oraşul Alba Iulia este prezetat de Cristina Stoica de la www.valizacucalatorii.ro

 

Nu uitaţi de concursul în care puteţi câştiga un city break într-un oraş surpriză din România şi un super kit de călătorie!

Înscrierile se fac pe http://turistinromania.happytour.ro!

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram