Menu

Olimpiadele Copilăriei ne cheamă la joacă în parc

La Olimpiadele Copilăriei, în Parcul Sebastian din sectorul 5 al Capitalei, poate participa oricine: copii mici, copii mari, părinți și bunici. Jocurile copilăriei celor din urmă îi îndeamnă la șotron, la ”Rațele și vânătorii”, ”Țară, țară, vrem ostași”, ”Omul negru”, ”V-ați ascunselea” și multe altele, de mână cu fiii sau nepoții, spre amuzamentul asistenței, dar mai ales al concurenților de ocazie.  Se întrece toată lumea cu toată lumea, fără învinși, doar cu învingători veseli.

Până duminică, în fiecare seară începând cu ora 18.00 și până la ora 22.00, au loc ateliere artistice și educative, în care copiii și părinții învață să creeze origami, gablonțuri, își pictează fețele în personaje de poveste, învață să comunice și cum să interpreteze un rol, să improvizeze în situații inedite, se joacă ținându-se de mână, indiferent de vârstă sau culoarea părului.

Olimpiadele Copilăriei este un proiect socio-educativ, cu scopul de a atrage copiii spre moduri de joacă și socializare în aer liber, dincolo de tentațiile gadget-urilor care îi maturizează mult prea devreme, care-i înstrăinează unii de ceilalți și care le mecanicizează atitudinea.

 

 

 

 

 

 

 

 


Se susțin și lecții de prim-ajutor de către specialiștii de la IGSU, lecții distractive de istorie și jurnalism de televiziune, arta actorului, comunicare non-verbală, fiecare seară încheindu-se cu spectacole artistice, precum cel de ventrilocie al Crinei Zvobodă, sau concerte ale Corinei, Alinei Manole, Mariei Crăciun, al corului de copii Sunetul Muzicii sau al trupei Pro Consul, precum și de muzică folk cu Andrei Păunescu, Maria Maria, Magda Pușkaș, Valentin Moldovan, Vanghele Gogu, Radu Vălean.

 

 

 

 

 

 

 

 


Intrarea este liberă, întreaga săptămână, evenimentul fiind organizat de Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret ”Ștefan Iordache”, Asociația Inițiativa Ecologistă Europeană. Parteneri: Romexpo, CEZ Group, Rombet și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram