Menu

Pachete charter pentru litoralul românesc, în premieră în România, disponibile pe Concediu.com

Pachete charter pentru litoralul românesc, în premieră în România, disponibile pe Concediu.com

Începând cu luna Iulie, pe portalul online de rezervări pachete turistice, Concediu.com, utilizatorii pot achiziţiona oferte charter pentru litoralul românesc. Pachetele sunt cu plecare din Iași, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara, cu o durată medie de 6 nopți, 7 zile. Pachetul mediu este de 300 de euro/persoană pentru mijlocul sezonului estival (15 Iulie-15 August).

 

Foto: Facebook Madalin Mancila

„Avem disponibile pentru clienții noștri pachete cu 2 plecări săptămânale din Cluj și Timişoara, respectiv o singură plecare săptămânală din Iași și Oradea. Zborurile sunt efectuate cu Blue Air, durează maximum o oră, iar aceste pachete reprezintă o premieră pentru România. Le-am încărcat în sistemul nostru de rezervare încă de la finalul lunii Iunie și au fost foarte căutate. De exemplu, 3 din 10 utilizatori ai site-ului caută vacanţe în România, iar dintre aceștia, 30% caută pachete cu avion”, spune Mădălin Măncilă, director general al Millennium Tour, dezvoltatorul portalului de rezervări Concediu.com

Pachetele de vacanţă pe litoralul românesc, cu avionul, pornesc de la 400 de euro pentru 2 persoane pentru plecări din Iași, respectiv de la 450 euro, pentru plecări din Cluj Napoca, Oradea și Timisoara. Acestea includ transportul cu avionul, cazarea la un hotel de 3 stele, cu mic dejun. Pentru cei care aleg sistemul all inclusive, pachetul mediu ajunge la 650 de euro, pentru o săptămână. Preţul conţine taxe de aeroport, bagaj de mână şi de cală. 

Pentru cei care nu doresc şi cazare, pe concediu.com se pot rezerva și bilete de avion către litoral, prețul acestora pornind de la 69 de euro pentru plecări din Iași, respectiv 110 euro pentru restul destinațiilor. Zborurile și pachetele către litoralul românesc sunt disponibile până la sfârșitul lunii august.

 

 

„Estimăm, până la finalul verii, că vom avea un număr semnificativ de pachete vândute pentru litoralul românesc, dintre care 30% vor fi pachete charter. Dacă Blue Air menţine operarea curselor din aceste destinații către litoral, la anul vom avea un boom pentru astfel de pachete”, spune Mădălin Măncilă.

 

 

Proiectul turistic Concediu.com este dezvoltat de agenția de turism Millennium Tour. Concediu.com este un portal care permite rezervarea de pachete turistice integrale (cazare, transport, masă) de la mai mulți turoperatori, atât în străinătate cât și în România. Site-ul înglobează peste 3.000 de pachete turistice, în peste 40 de destinații, din care 80% sunt pentru destinații externe.

Millennium Tour este o agenție de turism corporate travel, lansată pe piață în 1999. În 2005 a creat portalul de rezervări de bilete de avion, Paravion, care a fost cumpărat în 2006 de către fondul spaniol de investiții GED. La finalul anului 2016, cifra de afaceri a Millennium Tour a fost de aproximativ două milioane de euro.

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram