Menu

Pandantivele, mereu o alegere potrivită

Bijuteriile personalizate sunt populare de secole. Pandantivele personalizate cu nume, bijuterii cu membri familiei și alte piese gravate cu diverse texte sau create cu modele simbolice sunt și în prezent căutate și achiziționate.

Așadar, indiferent dacă doriți să vă comandați propriul pandantiv cu o amintire specială pentru cineva drag sau dacă vă doriți un inel unicat există anumite aspecte de luat în considerare atunci când alegeți piesele personalizate.

 

Pandantivele, mereu o alegere potrivită

 

Noțiunea de pandantiv este mult mai nouă decât accesoriul în sine și provine din franceză, de la “pendant”, ce înseamnă “care atârnă”. Mai ieftine sau mai scumpe, mai deosebite sau mai comune, pandantivele aduc mereu un aer fresh, mai ales dacă acestea sunt și asortate cu ținutele potrivite. Pandantive nu se demodează, doar se îmbunătățesc, au istorie, au tradiție, sunt asociate diferitelor culturi, iar toate acestea le poate da valoare și importanță. După cum arată și denumirea, pandantivul reprezintă o piesă, ce poate fi metal, piatră semiprețioasă, diamant sau o simplă confecție, ce este atașată la un colier sau lănțișor. Există foarte multe modele de pandantive care  te vor avantaja mai mult decât altele.

 

 

 

  1. Pandantivul și relația

Propriul pandantiv îl puteți personaliza cu numele sau puteți crea bijuteria care să aibă inscripționată o dată semnificativă, un mesaj sau un singur cuvânt semnificativ.

 

  1. Pandantivul și ocazia

Pentru a marca o ocazie, o bijuterie este cea mai indicată. Aniversările, zilele de naștere, botezul, absolvirile sunt doar câteva. Așadar, indiferent de ocazie, bijuteriile personalizate cum ar fi inele de aur, coliere, brățări și cercei vă permit să arătați cât de mult îi apreciați pe cei din jurul dumneavoastră.

 

  1. Pandantivul și pietrele de naștere

Pietrele de naștere adaugă o notă foarte specială oricărei bijuterii. Acestea pot fi adăugate la fiecare bijuterie ce conține nume sau inițiale gravate. Prin intermediul unor mici sclipiri, aceste bijuterii vor prinde viață.

 

 

 

Fie vorba de un pandantiv sau un inel unicat, oricare poate fi personalizat pentru a se potrivi gustului destinatarului. De exemplu, alegeți un metal care să le completeze tonul pielii.

Atât bărbații, cât și femeile pot purta bijuterii personalizate. În privința brățările personalizate sunt populare pentru ambele sexe, la fel și colierele și inelele. Modelele pentru bărbați tind să fie destul de îndrăznețe sau un stil elegant sau casual, oferit de o brățară cu o plăcuță gravată prinsă de o banda de piele ce se potrivește a fi purtată împreună cu ceasul.

 

2 comments

  1. Erasmo Moline spune:

    great put up, very informative. I’m wondering why the other specialists of this sector don’t realize this. You must continue your writing. I’m sure, you’ve a huge readers’ base already!

  2. 1001case spune:

    Pandantivele vor ramane mereu un accesoriu elegant, like pentru articol 😀

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram