Menu

Paralela 45: Turiştii români profită de reducerile din perioada de Early Booking şi de avantajele sale

Turiştii români profită de reducerile din perioada de Early Booking şi de avantajele conferite de acesta. Vânzările au crescut cu un sfert faţă de 2016

Volumul de vânzări al turoperatorului Paralela 45, specializat în vacanţe de tip charter, circuite şi turism individual, a crescut cu 20%, în primele două luni ale anului, faţă de perioada similară din 2016. În topul preferinţelor turiştilor care au cumpărat vacanţe în perioada de Early Booking, cu reduceri de până la 50%, sunt cele cu transport pe curse charter. Turiștii mai pot beneficia de perioada de Early Booking numai până la sfârșitul lunii martie.

Cele mai căutate destinații de vacanță cu pachete de tip charter sunt Grecia cu Zakynthos, Creta și Rhodos; Spania cu Costa Brava, Tenerife, Costa Blanca, Mallorca și Gran Canaria; Portugalia cu Algarve și Estoril & Cascais. În aceste destinații turiștii au optat pentru hoteluri de 3 şi 4 stele, cu mic dejun sau demipensiune. Tarifele pentru un sejur în Grecia pornesc de la 380 de euro/persoană, pentru Spania de la 395 de euro/persoană, iar pentru Portugalia de la 547 de euro/ persoană.

„Turiştii români au învăţat să rezerve în perioada de Early Booking, când beneficiază de reduceri şi îşi pot alege hotelul dorit. De aceste avantaje mai pot beneficia până la finalul lunii martie, cu reduceri de până la 60%. Este de preferat să se grăbească pentru că mulţi dintre hotelierii de pe litoralul românesc, din Bulgaria şi Grecia au început să anunțe stop sales pentru anumite perioade și este posibil ca în sezon să nu mai lanseze oferte speciale”, declară Ondina Dobriban, director general Paralela 45.

.

Destinația Turcia își păstrează trendul ascendent, iar vânzările din perioada Early Booking se apropie de 90% din cele înregistrate în 2016. Turiștii care aleg resorturile de cinci stele din Antalya şi Bodrum cunosc foarte bine destinația şi apreciază serviciile all inclusive, ultra all inclusive, unlimited all inclusive etc., pe care nu le găsesc într-o altă destinaţie. Pachetele pentru o vacanţă în Turcia, cu reduceri şi de 60% în perioada de Early Booking, pornesc de la 370 de euro/persoană cu toate taxele incluse.

În ceea ce privește litoralul românesc, rezervările și cererile pentru sejururi se concentrează în special pentru stațiunile Mamaia, Eforie Nord, Neptun și Venus, şi pentru servicii all inclusive sau hoteluri cu facilități pentru copii. Cele mai multe cereri sunt pentru hotelurile de 4 stele, urmate de cele de 3 stele.

 

“Clienţii de Early Booking au între 23 şi 45 de ani şi preferă să plătescă online sau prin link de plată pentru achiziţia la distanţă, în rate multiple, prin intermediul cardurilor de credit cu dobândă zero. Sunt persoane active, care nu au foarte mult timp la dispoziţie. Îşi consultă agentul de travel şi fac alegerea pentru viitoarea vacanţă”, declară Ondina Dobriban, director general Paralela 45.

.

 

Oferta Paralela 45 pentru sezonul estival cuprinde 45 de plecări săptămânale din București, Cluj Napoca, Timișoara și Iași, către 25 de destinații operate pe charter și curse de linie din Grecia, Spania, Turcia, Portugalia, Croația, Italia și Cipru. Noutățile lansate de turoperator pentru vara 2017 sunt: Cipru de Nord cu un preț mediu de 500 de euro/persoană, Kos (Grecia), la un preț mediu de 350 de euro/persoană și Gran Canaria (Spania), cu un preț mediu de 700 de euro/persoană, o destinaţie foarte cerută de turiștii Paralela 45.

Pentru Sărbătorile de Paște, rezervările făcute până la începutul lunii martie sunt atât pentru curse
charter cât şi pentru circuite. Între cursele charter, mai solicitate sunt pachetele pentru Rodos, pentru care tarifele pornesc de la 361 de euro/persoană la un hotel de 3 stele, cu mic dejun și transport cu avionul (plecare în data de 11 aprilie). Cât priveşte circuitele, cele mai solicitate destinaţii pentru această perioadă specială au fost: Portugalia, de la 660 de euro/persoană pentru 7 nopţi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* şi 5*, pe un traseu care cuprinde Lisabona, Porto şi Fatima, şi Rusia, de la 695 de euro/ persoană. Totodata, circuitele cu autocarul marca Route 45 sunt prezente şi de Paste, cea mai solicitată destinaţie fiind Corfu, 6 nopţi de cazare cu demipensiune, vizite şi transport inclus la preţul de 360 de euro/persoană.

Agenţia de turism Paralela 45 a fost înființată în aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agenții private din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, circuite culturale şi istorice în diverse destinaţii, programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, precum şi turism de business, Paralela 45 combină experiența acumulată în 26 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism. Compania are în prezent 40 de agenţii directe şi în franciză răspândite în toată ţara.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram