Menu

Pasionat de sporturi acvatice? Află unde trebuie să mergi măcar o dată în viaţă!

Sporturile nautice sunt activităţi care se desfăşoară pe apă, în apă sau sub apă şi oferă celor care le încearcă senzaţii unice, pline de adrenalină!
Printre cele mai populare sporturi acvatice se numără: surf-ul, snorkeling, scuba diving, jet ski, iahting, cliff diving şi rafting. Datorită sentimentelor inedite resimţite în momentul în care au încercat aceste sporturi, majoritatea persoanelor îşi doresc să aprofundeze cunoştinţele despre aceste activităţi şi să devină din ce în ce mai buni, până ajung să le practice cu uşurinţă. În România, nu ai ocazia de a te întâlni prea des cu astfel de sporturi, însă acest lucru nu trebuie să te împiedice să vizitezi alte locaţii superbe din lume, în care te poţi bucura şi de pasiunea ta, şi de peisaje care îţi taie respiraţia!

 

 

Descoperă destinaţiile preferate ale experimentaţilor în sporturile nautice

 

1. Portugalia

Această ţără este cunoscută ca având cele mai bune şi mai mari valuri din Europa, pe coasta Oceanului Atlantic, motiv pentru care a devenit o atracţie importantă şi foarte vizitată de către cei pasionaţi de surfing. Te poţi convinge singur, alegând circuitele in Portugalia de la KARPATEN, prin intermediul cărora ai ocazia să vizitezi atât plajele, cât şi oraşele deosebite alte frumoasei ţări!

În staţiunile de la malul mării ai ocazia să înveţi bazele surfing-ului, însă nu doar începătorii au parte de distracţie aici. Şi persoanele experimentate au ocazia de a-şi testa abilităţile pe valuri mari, alături de alţi pasionaţi din întreaga lume! Nu trebuie să ratezi cele mai bune locuri pentru a practica acest sport, şi anume Sagres, Arrifana, Praia do Amado, Praia de Carcavelos, Ericeira, Praia do Norte – Nazaré, Peniche, Espinho, Paúl do Mar – Madeira şi Praia do Cabedelo – Figueira da Foz.

 

 

 

2. Thailanda

Thailanda a devenit o destinaţie de vacanţă foarte populară, datorită preţurilor accesibile la mâncare şi cazare, dar şi costul scăzut pe care trebuie să îl plăteşti pentru diverse activităţi. Bineînţeles, turiştii aleg să îşi planifice călătorii aici datorită peisajului natural care îţi taie respiraţia, atât la suprafaţă, cât şi în apă! Flora şi fauna subacvatice fac din insulele Thailandei un paradis al iubitorilor de sporturi nautice, precum snorkeling şi scubadiving, dar si plimbările cu jetski-ul sau surfing-ul! Dacă te atrage ideea, verifica preturile aici pentru un sejur de neuitat într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ! Odată ajuns aici, nu trebuie să ratezi Plaja Sairee, de pe insula Ko Tao, cunoscută sub numele de Insula Ţestoaselor, unde ai ocazia să înoţi alături de aceste magnifice creaturi sau Phuket, cea mai mare insulă a ţării, supranumită şi Perla Marii Andaman, unde ai ocazia să te întreci cu valuri spectaculoase pe plaja Kalim.

 

 

 

3. Mauritius

Situată în Africa, ţara insulară din Oceanul Indian a devenit una dintre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă, atât pentru cei care îşi doresc să se bucure de panorame ca în reviste, de plaje cu nisip auriu şi apă turcoaz, dar şi de cei care îşi doresc ca în plecările lor să încerce lucruri noi şi captivante. Aici poţi practica o serie de sporturi nautice, de la snorkeling printre peşti tropicali până la kite surfing alături de instructori experimentaţi!

 

 

Plănuieşte o călătorie în care îţi vei crea amintiri de neuitat, în locaţii spectaculoase şi bucură-te de minunăţiile naturii şi de pasiunile tale!

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram