Menu

PERONI NASTRO AZZURRO își lansează noua identitate vizuală, la 14 ani după lansarea în ROMÂNIA

Brandul care a introdus stilul în lumea berilor cu mai mult de 50 de ani în urmă trece printr-o transformare la nivel de identitate vizuală, pentru prima dată în ultimii 14 ani

Peroni Nastro Azzurro, berea premium italiană numărul 1 în lume*, își rafinează identitatea vizuală – introduce un nou logo și lansează pe piața din România o nouă sticlă și un nou pahar, însoțite de un ambalaj și o identitate vizuală ce includ elementele iconice ale brandului. Această reînnoire reprezintă cea mai semnificativă schimbare a brandului la nivel global din 2005 și confirmă poziționarea ca simbol al inconfundabilului stil italian la nivel mondial.

 

 

Inspirată din pasiunea pentru viața trăită frumos, noua identitate Peroni Nastro Azzurro este caracterizată de un design nou, simplu, elegant și creat cu mare atenție, ce are la bază istoria bogată a brandului, vizibilă prin introducerea unor elemente istorice.
Timp de peste un deceniu, sticla și paharul Peroni au adus măiestria și eleganța stilului de viață italian mai aproape de consumatorii din întreaga lume.

Noul design continuă această moștenire și propune o sticlă ce scoate în evidență o formă elegantă și curbe sofisticate. Semnătura lui Giovanni Peroni –
fondatorul Birra Peroni – este gravată atât pe sticlă, cât și pe pahar. Noua identitate vizuală include și schimbarea etichetei, care are acum o formă hexagonală.

Noul design minimalist se extinde și în cazul paharului. Această schimbare a paharului iconic Peroni Nastro Azzurro păstrează același profil înalt și elegant, dar cu o nouă bază hexagonală.

 

 

 

 

 

 

„Peroni Nastro Azzurro este un brand atemporal, cu o puternică componentă de tradiție și o origine autentică ce exprimă stilul italian consumatorilor săi. Noua sticlă și noul pahar duc mai departe personalitatea Italiei moderne cu un design minimalist, inspirate în același timp din istoria brandului.
Sperăm ca noua imagine să fie apreciată de către consumatorii din România și să-i transpună într-o stare de spirit italiană care le aduce bucurie atunci când degustă un Peroni Nastro Azzurro.”, declară Bogdan Jianu, Brand Manager Peroni Nastro Azzurro.

Ambalajele care dezvăluie noua identitate vizuală Peroni Nastro Azzurro sunt disponibile în reţelele de comerţ modern şi tradiţional din România de la începutul lunii martie și includ sticla nereturnabilă de 330 ml, varianta de 500 ml disponibilă la doză și sticlă returnabilă, precum și Peroni Piccola la 250 ml.

 

Despre Peroni Nastro Azzurro

Peroni Nastro Azzurro este berea premium italiană numărul unu în lume*. Birra Peroni a demarat producția de bere în 1846, iar Nastro Azzurro a apărut la începutul anilor ‘60 în Roma, Italia, fiind lansată la nivel mondial în anul 2005. În România, Peroni Nastro Azzurro este o marcă din portofoliul Ursus Breweries, o bere blondă premium, cu gust proaspăt și efervescent, disponibilă îmbuteliată (250 ml, 330 ml, 500 ml sticlă și doză) și draught.

 

 

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram