Menu

Pixul Frixion, pixul minune împlinește 10 ani

Cât am fost elevă am scris cu creionul şi am şters cu guma, când am scris cu stiloul am şters cu pic, dar când scriam cu pixul era deranj mare. Nu aveam cu ce să şterg, ci tăiam şi mergeam mai departe. Mai ştergeam cu guma, dar tare urât arăta.

Şcoala am terminat-o de mult, dar fiul meu, Tudor a avut bucuria de a face cunoştiinţă chiar din clasa a întîi cu pixul care şterge. Îmi aduc aminte că mă înarmasem cu stilouri, pic, sugativă, creioane, gume şi pixuri. Dar, el mi-a zis: – mama trebuie să cumpărăm pixuri care şterg. L-am ascultat şi bine am făcut 🙂

Aşadar, vă anunţ că pixul Frixion, pixul minune împlinește 10 ani 🙂

Sunt lucruri în viață pe care le luăm de-a gata. Merele pe care le culegem din pom, apa de la robinet sau pur și simplu pixul cu care scriem. Sigur că l-ai luat de pe birou, dar știi cum a ajuns acolo? Poate la fel ca și topul de coli din care iei mereu câte una ca să notezi to do listul.

Urmăriţi filmul  de mai jos, este un filmuleţ inspiraţional. Aş vrea să vă spun eu despre ce este vorba, dar mai bine vă las pe voi.

 

 


Aproape sigur au ajuns la tine la birou din depozitele Dacris, unul dintre cei mai mari furnizori de papetărie din România. Compania are peste 24 de ani de experiență în domeniu. Poate că nu îi știi fix după nume, dar sigur le cunoști produsele. Pilot Frixion, de exemplu, rollerul minune care scrie, șterge și rescrie este importat exclusiv în România de către Dacris.

 

Filmulețul inspirational a fost realizat pentru a sărbători faptul că pixul Frixion împlinește 10 ani și este importat exclusiv în România de către Dacris. Iar cel care s-a gândit să facă un astfel de filmuleţ nu a fost nimeni decât Teddy Necula. El a regizat filmulețul motivaţional pentru pixurile Frixion 🙂

 

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram