Menu

Povestea unei nunţi pe bicicletă

Nunta in avion, nunta in varf de munte, nunta in adidasi, nunti in gradina … dar aceasta nunta mi-a placut cel mai mult. Nunta pe bicicleta. N-ai fi zis asa ceva, dar uite ca se poate.

Revista Atelierul prezinta foarte frumos o nunta altfel, o nunta cu produse handmade. Andreea si Alexandru au ales sa povesteasca pentru cititorii Revistei Atelierul despre cum le-a venit ideea si cum au reusit sa aiba o nunta de vis.

A trecut un an de când îmi făceam liste colorate pe pereți cu câte zile, lucruri mai am de făcut până la nuntă. Am fost o mireasă norocoasă, care și-a dedicat tot timpul, ca un full time job, pentru crearea detaliilor de nuntă. Au fost atâtea detalii create de mână și atâția oameni implicați încât cu siguranță dacă aș începe să descriu pe fiecare în parte așa cum îmi place mie, n-aș mai termina. Nunta noastră a fost pe sufletul nostru și dacă invitații nu ne-ar fi cunoscut bine, sigur ar fi aflat mai multe despre noi: biciclete, munți, acuarele și iubire”.

2

 

nunta 1

 

nunta 2

 

nunta 3

Va rog sa cititi in revista Atelierul povestea celor doi tineri si tot acolo puteti viziona si un filmulet de la nunta.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram