Menu

PRIMUL #IKEAfestival la final

Timp de o săptămână, vizitatorii magazinului IKEA din zona comercială Băneasa s-au bucurat de activități pline de culoare şi inspiraţie.

De la atelierele de gătit cu chef Alex Petricean, prezentările colecției de modă create din produse IKEA, până la atelierele de organizare cu Diana Mihăilă.

 

 

 

 

 

Prezentarea de modă IKEA
Ce-ai zice dacă ţi-ai face o rochie din metrajele IKEA? Îţi spun eu, arată foarte bine. Pentru Fabulous Muses creativitatea nu avut limite, iar Fabuloasele au acceptat provocarea şi au creat o colecție de 10 de piese vestimentare din metrajele IKEA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aşadar, magazinul IKEA s-a transformat într-un loc de joacă al ideilor pentru vizitatorii mari şi mici: Traseul de aventură pentru copii i-a încântat pe cei mici, iar camerele cu sfaturi şi mini-cinematografele au oferit idei şi soluţii de amenajare părinţilor.

 

 

 

Soluţiile de organizare au jucat însă rolul principal, iar angajaţii IKEA au avut grijă ca vizitatorii să descopere cele mai bune idei în timpul programului Inspiraţie la minut! din zona PAX şi în cadrul atelierelor IKEA Family dedicate acestei teme. Mai mult, Căsuţa cu teatru, o serie de piese de teatru ad-hoc în care actori profesionişti i-au surprins pe trecători cu replici savuroase, a avut ca temă tot organizarea casei.

 

 

Primul festival IKEA a fost un real succes, iar pentru asta aşteptăm ediţia a doua.

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram