Menu

Rechizite și dulciuri tradiționale românești Vladut’s Story – cadouri ideale pentru copii de Crăciun

De cum vezi produsele “Vlăduţ Story” îți dai seama că este vorba de un brand realizat și dedicat exclusiv celor mici. De la dulciuri și până la rechizite, gama “Vlăduţ Story”  poate concura lejer cu oricare alt brand dedicat celor mici, dar nu numai 🙂

Produsele delicioase din această categorie sunt realizate după rețete tradiționale, ce au fost redescoperite de echipa Art & Craft, păstrând în acest fel valorile și tradițiile culinare românești. Vorbim aici de turtă dulce, prune în ciocolată, biscuiți, caramele.

De sărbători cei mai fericiți din casă sunt de departe copiii tăi. Cei mici așteaptă nerăbdători ziua în care își vor despacheta darurile. Pe lângă jucării… evident trebuie să mai adaugi niște dulciuri, și de ce nu, câteva rechizite. Așadar, eu îți dau o idee. Toate produse din gama Vladut’s Story  sunt potrivite pentru cadouri de Crăciun pentru cei mici 🙂

 

1

 

  • Delicioasele prune învelite în ciocolată fină cu aromă de rom sunt realizate după o rețetă tradițională. Prunele în ciocolată sunt ambalate în țiplă de plastic, transparentă, frumos completata de cutia din carton, personalizată cu Vlăduț.
  • Minunata turtă dulce cu ciocolată de la Vlădut’s este realizată după o rețetă tradițională, care vă răsfață simțurile. Cele 8 bucăți de turta dulce sunt ambalate în țiplă de plastic transparenta, sigilată, „costumația” fiind completată de cutia personalizată.
  • Caramele delicioase cu unt și sare de Guerande sunt realizate după o rețetă tradițională și ambalate individual te așteaptă să le deguști! Sarea de Guerande este o sare pură, fără iod și alți aditivi.

 

7

 

6

 

Povestea lui Vlăduț spusă chiar de echipa Art&Craft:

”Vlăduț este un vampiraș educat la școlile cele mai înalte, lucru care nu a trecut pe lângă el fără să își lase adânc amprenta. Descoperind gustul dulciurilor, el și-a pierdut complet apetitul pentru sânge. În plus, fiind un vampiraș modern și adaptat zilelor noastre, Vlăduț nu mai aprobă practicile violente ale strămoșilor săi, dulcele ajutându-l să își stăpânească vechile porniri primitive. Și, având în vedere că dinții și colțișorii lui care sunt la fel că ai unui vampir autentic nu se strică din cauza dulciurilor, Vlăduț găsește numai avantaje în consumarea acestora. Drept urmare, își dedică tot timpul căutării unor lucruri senzaționale și a celor mai deosebite dulciuri, pentru a le recomanda tuturor prietenilor.

Nu cunoaștem cu exactitate vârsta vampirașului nostru. Se presupune că ar avea 10 – 12 ani și se știe, cu siguranță, că nu crește niciodată, însă nu avem informații despre evenimentul care l-a făcut să rămână la această vârstă. Să fie oare vreo magie făcută de Contele Dracula sau doar una dintre puterile lui speciale? Cert este că Vlăduț a cunoscut traiul bun și confortabil al lumii moderne, inclusiv mijloacele de comunicare și socializare. Nu trăiește într-un castel dărâmat și neprimitor. Dimpotrivă: posedă un castel renovat la ultimile standarde și cu ultimile dotări”.

Ce-i drept, are unele elemente diferite de ceea ce ne-am aștepta. De exemplu, nu are geamuri, dar folosește o lumină artificială care îl ajută să ducă o viață absolut normală (se pare că lumina soarelui nu îi face prea bine). Și printre lucrurile senzaționale și inedite pe care mai știe să le facă, Vlăduț știe să se transforme în liliac…dar unul simpatic!

 

1

 

4

 

5

 

9

 

11

 

Art&Craft Design este, în prezent, cea mai mare firmă de retail și producție de suveniruri și cadouri românești, cu magazine în galeriile comerciale ale aeroporturilor din țară, dar și cu un magazin online.

Art&Craft Design se adresează unui public larg ce cuprinde turiștii care tranzitează aeroporturile din România, colecționarilor de obiecte tradiționale românești sau, pur și simplu, celor care vor să ofere un cadou original, inedit.

sursa foto: Art&Craft Design

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram