Revelionul în Malta, mai ieftin decât în Poiana Brașov

Stabilim unde mergem în vacanța de Paște, apoi rezervăm camerele pentru 1 Mai, ne gândim apoi la vacanța de vară sau de toamnă, iar acum, în septembrie, deja facem planuri de Revelion. Și nu e întâmplător, ci o spun analiștii din toată lumea: de acum și până la jumătatea lunii octombrie găsim cele mai bune oferte pentru Anul Nou.

Grand-Harbour-Aerial-View-Copyright-visitmalta.com_

Regula se aplică perfect și în România, așa că primele oferte au apărut deja pe site-urile agențiilor de turism, la loc vizibil. Iar unele dintre ele, deși propun petreceri de an nou la peste 25 de grade Celsius, sunt mai accesibile decât în stațiunile românești cu ștaif. ”Având în vedere numărul mare de turiști dornici să petreacă Revelionul în Malta am pregătit deja mai multe oferte la hoteluri de 4 și de 5 stele, care includ cinci nopți de cazare, transport cu avionul și, după caz, mic dejun sau demipensiune”, susține administratorul malta.ro, Mark Neville Farrugia.

bela vista 1

Astfel, dacă pentru un Revelion la Hotelul Bella Vista 4*, vacanța pornește de la 405 euro/persoană și include demipensiune, pe lângă transport cu avionul și 5 nopți de cazare, la Grand Hotel Excelsior 5* din Capitala Valletta, se poate opta pentru mic dejun la prețuri pornind de la 594 de euro/persoană. Și pe lângă faptul că în timpul zilei poți avea norocul să te bucuri chiar și de o repriză de plajă, în acest tip de vacanțe poți opta pentru excursii care de care mai atractive, în principalele puncte de atracție din arhipelag.

bela vista

Aceasta în timp ce la Poiana Brașov, spre exemplu, cinci nopți de cazare cu mic dejun pot depăși 500 de euro/persoană la un hotel de4*. La locațiile de 5* prețurile depășesc 600-700 de euro/persoană și în perioada Anului Nou nu mai sunt locuri disponibile.

 

3 thoughts on “Revelionul în Malta, mai ieftin decât în Poiana Brașov

  1. It might be my Preliminary visit into the website, And that i am amazingly amazed With all the short article articles that you just provide. Give ample awareness for me. Thanks for sharing handy substance. I will probably be back again all over again for the more amazing post. pgslot

Comments are closed.