Menu

Ritual de îngrijire pentru weekend: Iată ce produse să foloseşti la final de săptămână!

În calitate de reprezentanta a sexului feminin, nu ai cum să nu știi care sunt etapele corecte de îngrijire a pielii.

Însă pentru că în timpul săptămânii nu ai timp suficient ori eşti mult prea obosită ca să respecţi toate regulile, de cele mai multe ori ajungi să sari peste anumite etape sau chiar să uiţi complet de faptul că pielea are nevoie de o demachiere corespunzătoare măcar de două ori pe zi, dar şi de hidratare şi exfoliere.

Totuşi, ce-ar fi să integrezi în programul de weekend un moment de răsfăţ doar pentru tine? Mai jos, ai câteva propuneri din care să te inspiri privind produsele pe care le poţi folosi, dar şi cum ai putea să creezi o atmosferă de relaxare, chiar la tine acasă. Consideră punctele următoare următoare ca fiind plan de weenkend pentru tine.

 

5 momente de răsfăț pentru ține și pielea ta:

 

1. Îți mai aminteşți când ai aplicat ultima masca de îngrijire pentru ten? Deşi eşti conştientă că acest produs are un rol semnificativ în ceea ce privește aspectul sănătos al pielii tale, omiţi să o foloseşti așa cum recomandă specialiștii: de 2-3 ori pe săptămână. Încearcă să o integrezi măcar în rutină de weekend și asigură-te că în timp ce aştepţi să îşi facă efectul asculţi playlist-ul favorit la lumina lumânărilor din camera. Dacă nu știi ce masca ți s-ar potrivi  analizeaza preturile mastilor de fata de pe site-ul Sabon și alege de acolo produsul cosmetic în funcție de tipul de ten, dar și de nevoile acestuia: luminozitate, hidratare pori dilataţi ori ten cu probleme.

 

2. Pentru că în timpul săptămânii sunt rare momentele în care te relaxezi, profită de cele două zile libere de la final de săptămâna, pentru a uita de responsabilităţile de care te loveşti începând de luni. Băile lungi cu sare special pentru piele pot face minuni, întrucât, pe lângă starea de relaxare pe care ți-o induce, sarea de baie are rol detoxifiant, lăsând pielea fină și moale. Pentru a-și face efectul este recomandat să stai în apă fierbinte cel puţin 30 de minute, timp în care poţi vizualiza un episod din serialul preferat.

 

3. După baie, devine absolut necesară utilizarea unei creme hidratante pentru corp. La Sabon vei găși o gama variată de creme cu arome inedite dintre care să alegi, pentru a-ți răsfață pielea corespunzător. Dacă respecți acest proces după fiecare baie, vei observă, în timp, rezultate pozitive în ceea ce privește aspectul pielii tale.

 

4. Majoritatea femeilor se confruntă cu aspectul inestetic de coajă de portocală, dar, din păcate, nu fac nimic în privința această. Profită de weekend şi pregăteşte acasă o reţetă bazată pe uleiuri de struguri, făină de porumb și zeamă de lămâie și, cu siguranţă, în timp, acest amestec va reduce celulita. În aceeaşi măsură, crema obţinută va contribui la exfolierea pielii, aşa că de ce să nu o foloseşti după o baie relaxantă cu spumă?

 

5. Măștile realizate în casă pot face minuni, așa că rezervă-ți câteva minute din weekend pentru a pregăti o rețeta cu zahăr, specială pentru pielea coatelor, căreia, cu siguranță, nu îi acorzi deloc importantă. Amestecă zahărul cu o cremă de mâini hidratantă şi aplică loţiunea rezultată pe coate. Poţi folosi şi zeamă de lămâie, însă după câteva minute, îndepărteaz-o și folosește un ulei pentru corp.

 

Propune-ți că weekendul acesta să îți acorzi câteva moment de răsfăț și relaxare. Vei observa că starea de spirit va fi îmbunătăţită considerabil, iar tu vei fi mai pregătită ca oricând pentru o nouă săptămână.

 

 

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram