Menu

Roșu, o culoare pasională pentru băile mici

Dacă ești pasionată de roșu, atunci ai toate motivele să alegi finisaje, mobilier și decorațiuni în această culoare atunci când amenajezi baia. Chiar dacă ți-ar plăcea să îți transformi baia într-un adevarat SPA, te lovești, inevitabil, de lipsa spațiului. În această situație sunt recomandate obiectele sanitare mici, suspendate, care să creeze senzația de plutire și, prin urmare, de spațiu. Dacă te pasionează roșul, este bine să îl utilizezi ca accent cromatic (un perete, un brau decorativ, mici accesorii etc.).

Red & white cottage bathroom

 

baie 7

Produsele de îngrijire pot juca un puternic rol decorativ, mai ales dacă sunt păstrate în recipiente atrăgătoare, colorate. Un spumant sau un ulei de corp, câteva săpunuri, alături de doua-trei lumânări asortate, vor completa perfect decorul, fără investiții suplimentare în obiecte decorative.

baie 1

Deși tindem să neglijăm acest aspect, textilele în culori asortate contribuie semnificativ la imaginea finala a băii. Dacă te-ai oprit la combinația alb-roșu, atunci nu uita nici de prosoape, care trebuie sa aibă, evident, aceeași cromatică și care, împăturite unele peste altele, vor capta imediat atenția.

baie 6

 

În băile din apartamentele de bloc, lipsa spațiului constituie o problemă serioasă. Pentru a salva spațiu, montează caloriferul pe verticală. Nu este un lucru nou, însă, dacă optezi pentru un model decorativ sau pe care să îl decorezi ulterior, vei sesiza aportul estetic.

 

baie 5

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram