Menu

Rucsacul, un accesoriu la modă în 2021

Anul acesta rucsacul a luat locul poşetei, chiar cu succes. Rucsacul este un obiect la modă şi foarte practic, indiferent din ce material este confecţionat. Este confortabil, util şi destul de încăpător pentru o mulţime de lucruri care, de multe ori, nu încap într-o geantă normală.

Indiferent dacă mergi la școală, la birou sau în vacanţă alegerea accesoriului potrivit este foarte important. Un rucsac elegant şi la modă care poate depozita lucrurile de care ai nevoie în ziua respectivă este tot ce-ţi trebuie, ușor de purtat și uşor de asortat oricărei ţinute.

Evident, te întrebi care este cea mai bună alegere: un rucsac dama din pânză, din imitaţie de piele sau un rucsac din piele naturală?

Răspunsul este simplu: rucsacul îl putem alege şi în funcţie de eveniment. Dar ca să ieşim bine din orice impas este indicat să alegem rucsacul din piele. De ce? Pentru că, pe lângă faptul că arată bine, mai elegant şi mai calitativ, este şi mai rezistent şi te poţi bucura mai mult timp de utilitatea lui.

Cu ce se asortează cel mai bine ruccsacul?

Fără îndoială, rucsacul este un accesoriu comod care este foarte utile, mai ales, atunci când ai de transportat mai multe lucruri, poate fi purtat în mână, pe umăr sau în spate, oferind o stare de confort , iar compartimentarea este foarte bine definită, astfel încât , îţi poţi organiza foarte bine obiectele.

De asemenea, sunt cele mai practice genţi, pe care le poşi purta în orice sezon. Chiar dacă este vorba despre o pereche de blugi sau de o fustă, o bluza de la Miniprix un rucsac accesorizează perfect o ţinută casual.

Aşadar, printre cele mai căutate genţi ale acestui sezon se numără şi rucsacurile, un must – have în fiecare garderobă.

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram