Rulota cu flori, cea mai nonconformistă florărie din țară

Ieri căutam câteva informații despre rulote. Amenajări, prețuri etc. Când colo, ce să vezi … dau peste o rulota cu flori. Deschid şi găsesc o adevărată florărie. Îmi place. Încep să citesc. Ce-am aflat vă spun și vouă. Sper să vă placă 🙂

Rulota cu flori este o florărie din București, culmea pe strada Brândușilor, o florărie atipică prin înfățișarea și prin atmosfera ei, cu un farmec vintage. Daniela Marin este proprietara acestei florării. Este o tânără îndrăgostită de natură, pasionată de flori și fascinată de timpurile trecute. Daniela a renunţat la slujba ei din domeniul juridic, a urmat cursuri de ikebana și s-a întors la o veche pasiune a ei din copilărie – florile.

 

1

De pe site am aflat că ideea ei este unică și creează ceva diferit pe piața românească. Pregătirea buchetelor și a aranjamentelor florale se face într-un cadru vintage, în care se găsește parfumul natural al florilor, împletit, cu mult suflet, cu nostalgia trecutului.

2

 

3

 

4

 

5

 

6

Rulota este model marca Avion, fabricată în perioada anilor ’60. Daniela, iubitoare de flori, iar soțul, Florian, un împătimit colecționar de mașini au reușit în acest fel să dea viață viață unui frumos proiect unicat.

10

foto: Rulota cu flori

6 thoughts on “Rulota cu flori, cea mai nonconformistă florărie din țară

 1. Cheap diabetes drugs for sale online without prescription Order
  diabetes meds online and stick it to the man
  Where to buy affordable illegal diabetes medications online?

  No prescription? No problem. Get your diabetes medication online, hassle-free

 2. I must thank you for the efforts you have put in penning this site.

  I am hoping to check out the same high-grade content by you later on as
  well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own website
  now 😉

Comments are closed.