Să nu uităm decorațiunile de Paște

De Nobila Casa mă leagă o față de masă pentru sărbătorile de Crăciun. Da, o față de masă. Am comandat-o pe internet. Azi, am zis hai să văd ce găsesc aici pentru Paște.

Pentru că evident în ajunul sărbătorilor, toți suntem preocupați de înfrumusețarea casei: procurăm decorațiuni de sezon, asortăm o față de masă nouă cu perdelele și pernele decor, căutăm seturi de farfurii, tacâmuri, pahare noi pentru masa festivă, șervețele, alegem cadouri pe gustul fiecăruia.

2

 

1

 

3

 

4

Mai citesc eu ce mai citesc și aflu că Nobila Casa și-a deschis primul magazin acum 15 ani.

”Gündisch Ágnes: Nobila Casa face parte dintr-o afacere de familie. Am înființat-o împreună cu mama, Székely Zsuzsanna. De la ea am moștenit pasiunea pentru frumos. Aveam o mică croitorie la Vlaha, lângă Cluj, care funcționează până azi: acolo am început să confecționăm șorțuri și șervete de bucătărie, perne, mai târziu lenjerii de pat pentru un mic magazin din centrul orașului. Asta a fost acum 16-17 ani. În scurt timp ne-am dat seama că sunt foarte căutate obiectele decorative. Pe vremea aceea erau greu de procurat. Am îmbogățit deci sortimentația, ne-am mutat într-o locație mai mare în centrul Clujului – aici funcționează de 15 ani primul magazin Nobila Casa. Cu multă muncă și devotament am extins sortimentația și am devenit un lanț de 10 magaizne deschise în orașe din Ardeal, iar anul acesta am deschis un magazin și în București.”

42 thoughts on “Să nu uităm decorațiunile de Paște

Comments are closed.