Menu

Saltele kika, soluții pentru un somn odihnitor

În această noapte vom dormi cu o oră mai puțin. Nu trebuie să ne plângem pentru că…. ziua va fi mai lungă. Eu una mă bucur. Pierdem ora de somn, dar acum depinde unde și pe ce dormim. De fapt, pe ce dormim. Așadar, eu vă prezint azi saltelele kika, soluția confortabilă pentru un somn odihnitor. Ce ziceți?

Somnul joacă un rol decisiv, atât pentru buna funcționare, cât și pentru longevitatea organismului nostru. Chiar dacă suntem tentați uneori să-i diminuăm importanța, somnul este un adevărat barometru al sănătății. În timpul somnului, ne reîncărcam bateriile, lăsăm întregul organism să se refacă, pentru că a doua zi trebuie să funcționăm la capacitate maximă. Faptul că dormim aproape o treime din viață confirmă încă o dată cât de necesar ne este un somn odihnitor.

arcuri imapchetate

 

De aceea, kika vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu o gamă de saltele, special gândite pentru a asigura un somn de nota 10!

12885735_10208078807501640_7774657876158432173_o

Eu am văzut cum arată cu ajutorul acestei monstre 🙂

La configurarea noii game s-a ținut cont de necesitățile individuale, dar și de faptul că fiecare saltea, indiferent de model, trebuie să asigure un sprijin în zona lombară și cervicală, două dintre cele mai importante zone ale corpului în timpul somnului. De asemenea, pentru a nu solicita coloana putem ține o pernă între genunchi, iar dacă preferăm dormitul pe burtă, se recomandă poziționarea unei perne sub abdomen care să ne mențină spatele drept.

Cand esti odihnit te trezesti fericit!Pentru a alege ușor salteaua ideală, kika propune câțiva pași simpli în această direcție: întâi, trebuie să ținem cont de dimensiunea saltelei pe care ne-o dorim. Apoi, în funcție confortul dorit si alegem nivelul de duritate al acesteia, putem alege fie o saltea moale, fie una de duritate medie sau cu un nivel ridicat de duritate. În al treilea rând, trebuie să avem în vedere tipul de saltea dorit: cu arcuri, cu arcuri împachetate individual sau cu spumă memory. Nu în ultimul rând, bugetul pe care-l avem la dispoziție trebuie luat în considerare. Astfel, fiecare dintre noi poate alege categoria kika preferată: Sleepmasters Plus, Sleepmasters, Optimal și Economy.

 

 

optimal

“Pentru a fi în cea mai bună formă, clienții noștri cer cele mai bune soluții de confort în timpul somnului. Aceasta este și ideea din spatele gamei de saltele kika: să oferim, pentru fiecare client în parte, cea mai bună soluție pentru un somn de nota 10! Din acest motiv am completat sortimentul cu cele 40 de modele noi de saltele. Am încercat să ne adaptăm tuturor cerințelor, menținând totodată cele mai ridicate standarde de excelență, cu care ne-am obișnuit deja clienții , a declarat Doina Apostolică, director magazin kika România.

Saltele din fibră de cocos pentru bebeluși

Și pentru că la kika toți membrii familiei sunt la fel de importanți, aici vom găsi și saltele pentru copii cu modele adaptate pentru fiecare categorie de vârstă. Pentru nou-născuți, kika oferă modele din fibră de cocos și spumă presată la rece, iar unele modele sunt prevăzute și cu strat 3D antisufoocare. De asemenea, o parte din modelele pentru această categorie au funcție dublă de utilizare și pot fi folosite de copii, chiar și până la 13 ani.

Saltelele kika sunt cea mai ușoară cale spre un somn perfect regenerant ce garantează un nivel de energie optim și o capacitate mult mai mare de concentrare, atât de necesare pe parcursul unei zile intense de muncă. Materialele folosite pentru producerea saltelelor sunt de cea mai înaltă calitate, astfel încât somnul să nu fie perturbat, iar patul să devină oaza perfectă pentru un somn reconfortant.

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram