Menu

Sezonul primăvară-vară 2019: O idee de OUTFIT CASUAL la care NU te-ai fi gândit vreodată!

Amintește-ți pentru o secundă la ce ți-a trecut prin minte ultima dată când ai vorbit cu cineva despre faptul că vine vara? Ei bine, „am văzut o bluză înflorată superbă!” „ce spui? fustă, rochie sau pantaloni scurți? ” „Am nevoie de pantofi în culori deschise, nu pot purta negru tot timpul” cu siguranță îți sună cunoscut, ceea ce este și normal.

 

 

Dar, adevărul este că astfel de idei devin ușor… depășite, mai ales datorită multitudinii de noi posibilități gata să fie explorate de către tinerele minți pline de curiozitate și… bun gust. Dacă piese precum cele menționate mai sus sunt într-adevăr acceptabile, vei fi surprinsă de faptul că 2019 urmărește să aducă în garderoba ta estivală ușoare note de armonie de culori și eleganță.

 

Pantalonii culottes reinventează noțiunea de „sexy”

De ce ai purta așa ceva în defavoarea unei fuste sau colanți?

1. Pentru că stil!

2. Pentru că extrem de confortabil!

Acum, cea mai firească întrebare rămâne a fi: cum poate o pereche de pantaloni care nu-ți evidențiază formele, nu scoate la iveală piciorul și acopere tot ceea ce este de admirat poate fii sexy? În primul rând, o domnișoară frumoasă devine superbă odată ce este conștientă că arată bine.

Stilul pantalonilor culottes îți sugerează altceva: 

Confidență, Libertate, Conveniență, Lejeritate

 

Sexy înseamnă a fii o persoană plăcută, o persoană care induce o stare de confort și calitate în același timp, fără a apela la sexualitatea sumară a îmbrăcămintei aleasă instinctiv. Nu că acest lucru ar însemna ceva negativ, doar că o ținută aleasă cu „cap” întotdeauna va fi mai rafinată decât doar o conformitate cu un trend trecător. Tocmai de aceea, din aceiași perspectivă pot fi văzute toate piesele vestimentare, indiferent că este vorba despre un top, un maiou, o pălărie sau cel mai bine…

 

Loafers & cullotes sau… mocasini de damă și pantalonii largi

Așa-i că arată total diferit de ceea ce ai văzut până acum? Tocmai pentru că această ținută de mai sus reușește să îmbine perfect o pereche de pantofi casual pentru damă cu pantalonii largi și un top sexy și elegant. O astfel de ținută îți poate fi un exemplu excelent pentru cum trebuie să asortezi culorile și ce fel de piese vestimentare să asociezi unei perechi de pantofi de damă casual.

 

 

Ușor excentrică dar care îți induce și o stare de rafinament, această combinație vestimentară reprezintă una dintre cele mai interesante și inedite stiluri din cadrul acestui sezon cald. Nu este deloc greu de înțeles de ce, mai ales în această perioadă în care stima de sine, confidența sau percepția asupra sinelui sunt tot mai atacate de către diverse necesități de conformitate cu ceea ce este comun.

 

Sezonul cald, îți este de asemenea de partea ta, nu mai trebuie să te sperii de temperaturi de 30+ de grade în timpul verii sau de serile răcoroase în oraș, deoarece versatilitatea este un alt beneficiu notabil pentru combinația de culotte și pantofi de damă casual.

Tot ceea ce trebuie să te intereseze în final este când, unde și de ce ai vrea să faci o schimbare atât de fresh în garderoba ta.

Sursă foto: Pinterest.com

 

One comment

 1. Robert spune:

  O zi buna,

  Ai nevoie de un împrumut de orice fel? Suntem cea mai rapidă companie de creditare din lume. Iată șansa dvs. de a obține un împrumut de la compania noastră la o rată a dobânzii de 3%. Creditele noastre sunt garantate și garantate. Împrumuturi rapide într-o chestiune de minute. Contactați-ne astăzi dacă este necesar să obțineți o ofertă de împrumut chiar acum.

  Vă sfătuim prin prezenta să contactați eroul real, încrederea și compania eficientă de împrumuturi pentru împrumut. Am recunoscut atât de indivizi cât și de guvern eficacitatea noastră mare.

  Vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesat, prin e-mailul nostru pentru a obține un împrumut: fastloanaccess@gmail.com

  Cu sinceritate,
  Dl Robert Smith.

  Ofertă garantată de împrumut.

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram