Menu

Spumă şi loţiune după ras | Pentru un bărbierit fără griji

Bărbieritul este un ritual masculin prin definiție. Bărbieritul pentru bărbați reprezintă un obicei cotidian, așa cum este machiatul pentru femei și un mod prin care orice bărbat își poate personaliza stilul și aspectul fizic.

La fel se întâmplă şi dacă bărbatul alege să-şi lase barbă. Acest lucru nu înseamnă că dacă ţi-ai lăsat barbă ai scăpat de-o grijă. Nu! Barba reprezintă un element important pentru apectul general al unui bărbat. Este strâns legată de încrederea în sine şi sentimentul de masculinitate. Barba trebuie să te reprezinte şi să fie atractivă zi de zi, nu doar la o petrecere sau o întâlnire. Îngrijirea acesteia este una dintre prioritatile fiecărui bărbat care ţine la imaginea sa, iar din moment ce ai reusit s-o creşti, următorul pas este să-i dai forma, lungimea şi stilul.

Cosmetice pentru un bărbierit perfect

 

Bărbieritul este un ritual în sine, iar unii bărbați își încep aproape fiecare zi cu el. În general, fiecare bărbat alege un produs după propriile afinități și nu se poate spune cu exactitate că spuma e mai bună sau mai puțin bună decât crema. Primul sfat este acela că nu trebuie să alegi cosmetice care să nu conțină alcool și, de preferat, chiar produse dermato-cosmetice pentru bărbați. 

Spumă, gel sau cremă de bărbierit

Dacă foloseşti cremă, aceasta oferă o mai bună lubrifiere, întrucât conţine un grad mai ridicat de glicerină şi împiedică uscarea tenului.

În cazul în care folosesti spuma de ras trebuie să ştii că este cel mai des folosită, ceea ce face folosirea ei foarte convenabilă, iar în cazul gelului foarte important este fapzul că fiind transparent ai o vizibilitate mai bună a firelor de păr.

Petru ca faţă să nu se irite imediat după bărbierit se foloseşte lotiune dupa ras. Majoritatea bărbaților s-au confruntat cu iritațiile care apar după bărbierit. Pe lângă faptul că acestea produc nu doar disconfort estetic, produc şi senzații de usturime sau prurit. Astfel, pentru a obține o piele fină, fără imperfecțiuni și fără roșeață, există loţiunea după ras cu efect de calmare sau balsamul cu efect de hidratare şi protecţie.

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram