Menu

Stațiunea Mamaia, locația Campionatului Mondial de Bob pe roți 2016!

Anul viitor, stațiunea Mamaia va fi gazda unui important eveniment sportiv de talie mondială. În septembrie, Mamaia va fi gazda Campionatului Mondial de Bob pe roți, eveniment care îl va aduce pe Printul Albert de Monaco la Marea Neagră!

bob1

 

646x404

Monaco a găzduit timp de 15 ani acest campionat, dar de la anul, după ce Romania a învins Germania în competiția organizării, cu 24 de voturi la 15, toată atenția se îndreaptă spre Mamaia.

Proiectul depus de Federația Română de Sanie-Bob și Asociația Litoral – Delta Dunării a fost aprobat. Am câștigat în fața Germaniei, cu 24 la 15 voturi. Bobul cu care noi am promovat Mamaia și cu care echipa de fete a României a devenit campioana Europei, dar și filmul de promovare realizat cu campioanele și cu imagini din Mamaia ne-au purtat noroc”, este declarația Corinei Martin.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram