Stela Popescu, spectacol aniversar. Stela Popescu – 80 de ani de viață

De ziua ei, Stela Popescu are parte de un spectacol aniversar.

Fix pe 21 decembrie 2015, ora 18:00, la PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, are loc spectacolul aniversar: „STELA – 80 de ani de viata, STELA si INVITATII EI”.

Își dau concursul VEDETE din SHOWBIZ.
Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

 

stela popescu
foto: arhiva personala

 

stela-popescu-
foto: www.trilulilu.ro

Stela Popescu s-a născut într-o familie de învățători modești, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. Atunci, în 1940 tatăl ei considerat intelectual, deci dușman de clasă, este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica în România, la Brașov. În 1953, susține examenul de admitere la facultate și este repartizată la Facultatea de Limbă Rusă „Maxim Gorki“, la care renunță după un an și jumătate când intră în echipa Teatrului Ministerului de Interne. În 1956 este admisă la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, iar în paralel continuă să susțină spectacole de teatru. La sfârșitul facultății, este repartizată la Teatrul din Brașov, acolo unde ajunge să susțină 400 de spectacole pe an. Din 1963 până in 1969 joacă la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”. În 1969, Stela părăsește Revista și se angajează la Teatrul de Comedie, ceea ce nu o impiedică să continue colaborarea cu Radiodifuziunea Română din 1963 până în prezent. În paralel, susține și o colaborare cu Revista Românească, sub condeiul lui Mihai Maximilian, cu care avea să se căsătorească în 1969.

Între anii 1971 și 1979 face cuplul, pe scenă și la televiziune, cu Ștefan Bănică. Cât despre longevivul cuplu umoristic Stela – Alexandru Arșinel, care a început în 1979, acesta a fost garanția umorului de calitate și în prezent, dar și în trecut.

 

STELA-POPESCU-si-ALEXANDRU-ARSINEL
Stela Popescu alături de Alexandru Arșinel

 

foto7
filmul Mamaia, 2013 alături de Tudor Roșu

stela-popescu

 

stela
Las Fierbinti, 2015

3 thoughts on “Stela Popescu, spectacol aniversar. Stela Popescu – 80 de ani de viață

Comments are closed.