Menu

STUDIU: 2 din 5 cupluri se despart din acest motiv BANAL!

 

Un studiu realizat de curand arata ca gelozia este motivul principal pentru 40% dintre despartirile cuplurilor din Romania. Pornita de la tachinari inocente si observatii inofensive, gelozia poate lua forme mult mai accentuate, care duc, in final, la despartirea partenerilor.

Respondentii studiului au afirmat ca, printre motivele incetarii relatiilor, mai sunt si lipsa comunicarii, interesele diferite ale celor doi sau lipsa afectiunii. Cu toate acestea, gelozia pare a fi o problema majora, care se agraveaza, odata cu timpul.

Iata 4 modalitati prin care iti poti demonstra INCREDEREA fata de partener si prin care poti evita situatia neplacuta a despartirii!

 

 

1. Nu pune extrem de multe intrebari!

 

Nimanui nu ii face placere sa raspunda, in mod constant, la zeci de intrebari. Chiar daca ai anumite suspiciuni sau iti doresti sa detii controlul asupra activitatilor partenerului, un interogatoriu nu este niciodata o idee buna. Iubitul tau se va simti inconfortabil si va avea, cu siguranta, impresia ca se afla, in permanenta, sub atenta ta urmarire. Asadar, nu exagera, din acest punct de vedere!

 

2. Ofera-i, la randul tau, informatiile pe care le astepti de la el!

Daca te astepti sa primesti informatii privitoare la timpul liber al partenerului, trebuie sa stii ca, in egala masura, trebuie sa fii si tu la fel de deschisa. Asadar, cand acesta te intreaba unde, cu cine sau pentru cat timp pleci, ofera-i aceste informatii. In caz contrar, vei trezi suspiciuni! Totusi, este recomandat ca fiecare dintre voi sa aiba parte de intimitate si sa existe o delimitare clara intre viata de cuplu si viata personala.

 

3. Fa mici gesturi care sa ii demonstreze increderea ta!

 

Daca doresti sa ii arati iubitului ca esti o persoana sigura pe sine, independenta si responsabila, poti face mici gesturi care sa ii demonstreze acest lucru. De exemplu, o metoda extrem de eficienta este sa il surprinzi cu un masaj erotic de cuplu la Confidential, unde veti trai, impreuna, o experienta unica. Astfel, nu numai ca viata voastra sexuala se va imbunatati considerabil, dar gestul tau ii va arata ca esti o iubita deschisa la lucruri noi.

 

 

4. Nu ii invada spatiul personal!

 

Acest lucru inseamna sa nu ii verifici notificarile de pe retelele sociale sau sa ii citesti mesajele. Chiar daca ii cunosti parolele si o scurta inspectie poate fi tentanta, renunta imediat la acest obicei! El nu denota decat lipsa de incredere si nerespectarea intimitatii. In plus, trebuie sa recunosti ca nici tie nu ti-ar face placere ca iubitul tau sa intre in spatiul tau privat. Asadar, evita astfel de practici!

 

Acestea fiind spuse, increderea reprezinta un element deosebit de important, cand vine vorba despre parteneri. In plus, respectul reciproc este, in egala masura, o conditie de baza pentru orice cuplu. Astfel, tine cont de aceste sfaturi, pentru a avea o relatie armonioasa si fericita!

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram