Menu

Supliformul – aliatul tău în combaterea celulitei

Celulita este o problemă a femeii moderne, preocupată de aspect, dar și de sănătate.

Folosit zilnic în rutina de îngrijire și menținere, Supliformul acționează direct asupra grăsimii și îndepărtează depunerile excesive dacă este masat 10-15 minute până la completa absorbție în piele.

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice ne lămurește la ce vârstă și de ce apare celulita:  în aproximativ 25% din cazuri apare în perioada de menopauză, fapt cumva firesc pentru că odată cu vârsta încetinește metabolismul bazal, iar depozitele de apă și grăsime din corp sunt mai greu de eliminat. Dar aproximativ 15% din cazuri se înregistrează în perioada de pubertate, în timp ce restul cazurilor de până la sută la sută apar din cauza consumului de anticoncepționale, în timpul sarcinii și după aceea. Este lesne de observat că femeile, pe tot parcursul vieții lor, sunt predispuse la celulită, ceea ce ne arată că trebuie să ne îngrijim permanent cu produse adecvate, indiferent de vârstă.

 

raiciu

HOFIGAL a efectuat o muncă de cercetare intensă și a creat un produs natural sub formă de gel și anume Supliform. Acesta combate celulita, previne vergeturile cauzate de sarcină, reface piele după naștere și combate retenția de apă.

Ce conține acest gel care a luat punctaj maxim din partea consumatoarelor din România?

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice: Extractul de iederă, castan, ardei iute și uleiurile esențiale reprezintă ’’secretul’’ acestui produs atât de apreciat. Pentru că am pus laolaltă substanțe bioactive complexe, am obținut o formulă care accelerează microcirculația sângelui la nivelul articulațiilor. Prin urmare, dacă îl folosești frecvent și nu ai încă celulită, vei reuși s-o previi, iar dacă ai deja celulită, vergeturi sau depuneri adipoase, vei îmbunătăți mult aspectul pielii pentru că gelul pune foarte bine în circulație sângele stagnant. Produsul conține și celebra capsaicină care ajută la eliminarea prin sânge a toxinelor acumulate în aceste depozite.

În general, atunci când vorbim de o celulită aflată într-un stadiu avansat, vorbim și de dureri ale picioarelor, de senzația de greutate sau de arsură la nivelul tălpilor, pe care o acuză multe femei, nevoite să facă față unui ritm alert de viață. Totodată  sunt multe meserii în care, femeie sau bărbat, ești nevoit să stai ore întregi în picioare, ceea ce face ca problemele circulatorii să se accentueaze. Apar capilarele rupte, vene îngroșate sau umflate, tromboflebitele.

Ce e de făcut?

Anca Daniela Raiciu vine cu lămuriri: Atunci când noi, cercetătorii de la HOFIGAL, am creat gelul Supliform ne-am gândit la o plajă de adresabilitate largă. Sănătatea picioarelor și a epidermului este în atenția noastră permanent. Din cauza climei, multe persoane din România acuză afecțiuni și dureri reumatismale. Supliform vine și în întâmpinarea acestor persoane pentru că datorită uleiurilor esențiale pe care le conține și a enzimelor din plante, menține tonusul pereților vaselor de sânge, redând funcționalitatea și elasticitatea venelor. În același timp, combate acțiunea radicalilor liberi și sedează ușor zonele pe care este aplicat, contribuind la un confort ridicat al persoanei.

Pentru a fi eficient, produsul se aplică în cure de 10 până la 20 de zile, de 1-3 ori pe zi, după duș. Se face un masaj blând, dar persistent al zonei respective. Imediat după aplicare vei avea o senzație de decongestionare și relaxare și un tonus ridicat.

 

1

 

2

 

Află totul despre Supliform și comandă acum. Acest produs îl puteți găsiți și la Farmacia Cleofarm.

 

 

Sursa: aquiahora.ro/Adriana Caranfil

One comment

 1. Atenţie:

  Ai nevoie de un împrumut?
  Sunteți interesat în obținerea oricărui tip de împrumut? Ești îngrijorat de vedere financiar?
  Dacă da, contactați-ne acum prin intermediul companiei adresa de email la: cecilialoanfirm@accountant.com:
  Suntem la dispoziția dumneavoastră.
  Toate cele bune,
  Doamna Cecilia Brooks
  Managerul în cooperare

  Contact: cecilialoanfirm@accountant.com: pentru dumneavoastră de împrumut astăzi, suntem la dispoziția dumneavoastră.

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram