Surprize și cadouri pentru copilul tău, de 1 Iunie

Cum lista cadourilor de Paşti a înregistrat un real succes, acum a venit vremea să pregătim lista pentru 1 iunie,  Ziua Copilului. Cei mici aşteaptă cu nerăbdare ziua de 1 iunie, deşi anul acesta este unul sărac din punct de vedere al evenimentelor dedicate copiilor, din cauza pandemiei.

Pentru că reuniunile sunt interzise, aşadar nu ne rămâne decât să facem liste de cadouri, şi acelea comandate online.

 

3  idei de cadouri pentru copii, de 1 iunie

 

Încă un an cu jucării

Da, este ştiut faptul că an de an cumpărăm jucării, dar şi că în tot acest timp le dăm mai departe. Aşadar, dacă copilul tău este mic, o jucărie nouă nu strică niciodată. Ideea de jucarii pentru copii nu va dispare niciodată. Poate deveni un pic dificil când nu ştii cum să te încadrezi în categoria de vârstă a copilului tău sau ce fel de jucării sunt cele mai adecvate. Cărţile educative cu animale, culori, fructe sau legume, seturile de cuburi educative,  puzzle-urile special făcute pentru orice categorie de vârstă sunt câteva idei de jucării.

 

Să redecorăm camera copilului

De lipsa timpului liber nu ne-am mai plâns în ultima vreme, aşa că idea de a redecora camera copilului este bine venită. Dacă copilul tău este pe cale să devină adolescent cu certitudine ştie deja ce i-ar fi folositor şi ce i-ar plăcea, astfel încât să simtă că este camera lui şi să se bucure de un spaţiu destinat exclusiv personalităţii sale.

 

 

Niciodată, o carte în plus nu strică

Cărţile sunt întodeauna o alternativă grozavă la jucării sau am putea spune etapa următoare. Nu ar trebui să fie greu să găseşti idei de cadouri sub forma unor carţi interesante pentru cel mic. Acum ai ocazia să-ţi aminteşti momentele când şi tu citeai cărţile din biblioteca bunicilor. Dacă vrei să transformi această idee de cadou într-una interesantă, pregăteşte lista cu cărţile lui preferate. O idee este şi aceea de a cumpăra manuale scolare, întrucât va avea nevoie de ele în toamnă.

 

Ziua Copilului, numită și Ziua internațională a copilului, este celebrată la date diferite în funcție de țară. Ziua Copilului a fost menționată pentru prima oară la Geneva, în august 1925, când a avut loc Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor.

 

 

2 thoughts on “Surprize și cadouri pentru copilul tău, de 1 Iunie

Comments are closed.