Tapet pentru o atmosferă rustică în casa ta

Mulți dintre noi avem bunici la țară și ne-am petrecut vacanțele de vară în casa acestora, tot acolo am construit unele dintre cele mai frumoase amintiri. Poți să aduci atmosfera rustică din casa bunicilor de la țară în apartamentul din oraș cu ajutorul unui truc de decor și anume tapetul.

Destul de ocolit în anii trecuți, tapetul începe să își facă apariția în tot mai multe locuințe la ora actuală, dar și datorită noilor îmbunătățiri de care dispune.
Tapetul se potrivește foarte bine în living, în dormitor, dar merge de minune și în hol, în bucătărie, dar și în baie. Secretul este să găsești cea mai bună combinație între tapet și restul decorului, să alegi cu atenție modelul tapetului. Modelele de tapet sunt foarte variate, în funcție de culori, modele și materiale, poți să alegi decorul care să te inspire cel mai mult.

Ți-ai amenajat balconul? Îți recomandăm un tapet din viles cu fibre de lână și model de design ceredă peretele de lemn. Va crea o atmosferă nostalgică și îți va aminti de prispa bunicilor.

unnamed

 

unnamed (1)

În sufragerie poți opta pentru un tapet mai bogat în culoare și modele de design, însă nu uita să ții cont de celelalte elemente de decor din încăpere. Nu e necesar să folosești tapet pe toți pereții, un singur perete decorat va schimba aspectul întregii camere.

unnamed (2)

 

unnamed (3)

Nici bucătăria nu trebuie neglijată, fiind locul unde famila petrece mult timp împreună. Decorul din bucătărie poate fi completat cu modele care să crească pofta de mâncare a copiilor și care să îți dea senzația de spațiu primitor pentru când îți inviți prietenele la o cafea.

unnamed (4)

 

unnamed (5)

Primăvare e momentul ideal de renovare dacă îți dorești o schimbare de decor și atmosferă a locuinței. Crezi că se potrivește casei tale stilul rustic? Dacă răspunsul este unul pozitiv consultă Echipa Diego și te vor sfătui cum să-ți pui singur tapet în casa ta.

3 thoughts on “Tapet pentru o atmosferă rustică în casa ta

Comments are closed.