Menu

Târgul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare ediție a anului, în Grădina Verona!

Târgul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare ediție a anului, în Grădina Verona!
 De data aceasta sunt așteptați peste 35 de mici producători din județul Harghita și împrejurimi cu o gamă largă de produse de calitate, realizate din ingrediente naturale atent selecționate. La Ozosep iubitorii de mâncăruri delicioase și de calitate pot găsi de la brânzeturi speciale, preparate tradiționale din carne, siropuri și gemuri naturale, miere, pâine de casă, prăjituri, turtă dulce, kürtőskalács și lángos proaspăt, pălincă din fructe alese, ciocolată artizanală, până la pateu de bibilică, păstrăv afumat și multe altele. Ca de fiecare dată, vor fi prezenți și meșterii artizani cu jucării din lemn, articole din piele, lucrate manual, cosmetice naturale, obiecte din ceramică, decorațiuni de crăciun și alte lucruri frumoase.
.
prune
 .
La târgul Ozosep vizitatorii sunt așteptați la un gulaș fierbinte, acesta fiind specialitatea evenimentului, fiind pregătit pe loc de bucătari pricepuți. La această ediție ceaunul uriaș va fi umplut de Chef Cătălin Jernoiu.
Evenimentul oferă o serie de programe pentru întreaga familie în decursul celor două zile, astfel, în ambele zile ale târgului, între orele 11-13 copii sunt așteptați la un atelier creativ, unde vor confecționa, alături de specialiștii noștri, decorațiuni de crăciun. Activitățile vor avea loc într-o zonă acoperită, asigurând astfel confortul celor mici.
.
 .
2
 .
3
 .
4
 .
5
 .
Sâmbătă, de la ora 14, vom avea și muzică bună, oferită de DJ Abasc.
Calitatea produselor de la Ozosep va fi la același nivel înalt ca până acum, însă vom avea și mai mulți producători, astfel iubitorii de bun și frumos vor avea garanția ca produsele pe care le găsesc aici sunt realizate local din ingrediente naturale, exclusiv de mici producători, atent selecționați de organizatori!
.
 ozosep-nov
.
15241896_547045578827610_6912900372062643330_n
 .
Târg gastro-cultural OZOSEP – Ediția specială a lunii DECEMBRIE 2016
Data: 10-11 decembrie 2016 (sâmbătă și duminică)
Program: între orele 10.00-18.00
Locație: Str. Pictor Arthur Verona nr.13-15, Grădina Verona
(curtea librăriei Cărturești – Bdul. Magheru)

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram