Menu

Te-ai gândit unde să-ți petreci vacanța lui 2017?

Sfârșitul de an se apropie, Crăciunul nu mai este nici el atât de departe, dar nici vara lui 2017 nu este undeva în zări îndepărtate. Așadar, planurile de vacanță își au rostul oricând. Este perioada în care se fac planuri peste planuri, se pun dorințe și se îndeplinesc vise. Dacă toate acestea au la bază și surprize din partea agențiilor de turism, bagajul deja trebuie să fie la ușă 🙂

Târgurile de turism sunt gata de strat, dar aș putea spune că Paralela 45 a furat puțin startul și și-a dezvăluit luni seara planurile pentru anul viitor.

Pachetele pentru litoralul românesc au o reducere de până la 35% la debutul programului Early Booking, în timp ce celelalte au reduceri cuprinse între 10 și 50%. Oferte pentru vacanțe pe litoralul românesc găsim în Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Jupiter, Venus, dar și apartamente în Neptun – proprietatea companiei.

litoral

 

Programul Early Booking se bucură în continuare de un real succes, așa că Ondina Dobriban, director general Paralela 45 spune că se așteaptă la o creștere cu 5-10% a rezervărilor prin acest programul, iar creșterile anuale arată o maturizare a pieței și o apreciere a serviciilor oferite.

În perioada de Early Booking, destinaţiile externe preferate de turişti sunt Grecia, pentru care se înregistrează mai mult de o treime din numărul total de rezervări, Spania (peste 20%), Turcia (22%), Italia (8%), Portugalia (7%).

 

program

 

program-1

 

Unde avem pregătite sejururile pentru anul viitor?

 

sejururi

 

sejururi-1

 

Când în România este iarnă, adică înainte și după sărbători unde este cel mai bine să pleci în vacanță?

 

destinatii

 

vacante

 

Cu ce curse alegem să călătorim și în 2017?

linie

 

Dacă în fiecare an ai sărbătorit Crăciunul acasă, în familie, în jurul mesei așteptându-l pe Moș Crăciun, iar anul acesta ți-ai propus să-i facă o vizită lui Moș Crăciun, Paralela 45 are deja oferta pregătită. Trăiește cel puțin o data în viață o astfel de poveste de iarnă alături de cei mici, acasă la Moș Crăciun, în Laponia!

 

craciun

 

paralela-45

Ondina Dobriban și Corina Enache au prezentat proiectele de vacanță ale agenției. Vacanțe pe toate continentele sub un singur nume -Paralela45.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram