Menu

TIBCO 2017 – târgul cumpărăturilor utile pentru întreaga familie

TIBCO 2017 –  târgul cumpărăturilor utile pentru întreaga familie

Zeci de artizani hand-made, produse în sprijinul copiilor cu autism, mobilier și decorațiuni de interior și exterior şi multe, multe produse ale cooperaţiei meşteşugărești vă aşteaptă anul acesta la TIBCO

Ajuns la cea de-a XXXIV-a editie, TIBCO continuă tradiţia unui eveniment care, încă din 1974, a atras vizitatori în căutare de noutăţi şi oferte, interesaţi să achiziţioneze produsele de larg consum expuse de companiile participante.

Între 25 și 28 mai, la ROMEXPO, se desfășoară cea de-a 34-a ediție a târgului care reuneşte companii producătoare şi importatoare de produse de larg consum, TIBCO.

La Târgul internațional de bunuri de larg consum, vizitatorii au ocazia de a achiziţiona la preţuri de producător:

 • confecții și tricotaje
 • accesorii vestimentare (încăltăminte, genţi, bijuterii),
 • produse de îngrijire personală (cosmetice și parfumuri),
 • articole pentru casă (obiecte de uz casnic, textile utile și decorative: lenjerii, prosoape, halate, covoare și carpete),
 • produse hand-made (bijuterii, tricotaje, decorațiuni de interior, accesorii de mobilier),
 • electronice și echipamente dedicate casei și biroului.

De asemenea, oferta TIBCO cuprinde sute de obiecte de inspirație tradițională românească, lucrate de meşteşugari din toate colţurile ţării şi produse cu motive din: Polonia, India și Pakistan.

TIBCO 2017 aduce la standuri peste 80 de expozanți, importatori, producători și distribuitori de bunuri de largă și eficientă utilitate.

Program de vizitare:
25 – 27 mai 2017 (joi- sâmbătă): între 10:00 – 20:00
28 mai 2017 (duminica): între 10:00 – 18:00

Intrarea la eveniment este liberă

Mai multe informaţii despre eveniment:
www.tibco.ro

 

Zeci de artizani hand-made expun la TIBCO 2017

Amatorii de produse lucrate manual au ocazia, între 25 si 28 mai, să admire și să cumpere, la prețuri speciale, de la standurile amenajate în Pavilionul C6 al Centrului Expozițional Romexpo:

 • bijuterii (coliere, agrafe de păr, broșe, brățări, cercei) din diverse materiale (fimo, sticlă) și aliaje, placate cu aur și argint sau accesorizate cu pietre semiprețioase, mărgele sau perle;
 • produse vestimentare: tricouri, rochii, ii și fuste realizate și pictate manual, cu motive tradiționale sau moderne; cămăși bărbătești, tricotaje, produse croșetate (cercei, rochițe, costume de baie, obiecte croșetate din fir de cânepă);
 • obiecte decorative: rame foto, sfeșnice, mini statuete, suporturi fotografii, tablouri, articole decoupage (agende și borcănele), casete bijuterii etc.  
 • alte accesorii din piele naturală sau ecologică.

 

 

 

 

 

Produse upcycling, în sprijinul copiilor cu autism

Ediția 2017 a TIBCO vine cu o ofertă variată de produse unice, care aduc în prim-plan promovarea unui stil de viață în armonie cu natura.

ATCA – Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată este reprezentată la eveniment de companii a căror ofertă constă în obiecte realizate integral manual, din materiale reciclate, utilizând tehnici diferite de upcycling (confecționarea de produse din deșeuri).

Printre materialele folosite la realizarea acestor obiecte se numără: pielea naturală, mătasea și satinul. Prin folosirea diferitelor tehnici de upcycling, realizatorii adoptă și promovează un stil eco-friendly.

Cei care vizitează standul reprezentanților ATCA au posibilitatea, prin donațiile lor, de a sprijini asociația să continue terapia pentru copiii afectați de TSA (Tulburare din Spectrul Autist).

 

 

Mobilier și decorațiuni de interior și exterior

La TIBCO 2017 sunt prezenți și importatori de mobilier realizat din ratan natural, provenit din Indonezia. Astfel, sunt prezentate publicului o serie de piese menite să dea un plus de rafinament oricărui interior și spațiilor exterioare (terase, grădini etc.).

Cei care vor să-și amenajeze casa într-un stil ieșit din tipare pot achiziționa de la TIBCO obiecte decorative de tip  vitraliu, precum și decorațiuni din lemn, pictate manual.

Arta rășinii cu flori naturale se regăsește într-o serie de produse ofertate la eveniment, realizate din ceramică, porțelan, sticlă, metal, lemn, având având pictate sau țesute motive naționale românești.

 

Sectorul cooperaţiei meşteşugărești este prezent la TIBCO 2017

și îşi prezintă oferta în cadrul Salonului COOPEXPO

Societățile cooperative meșteșugărești, la standurile lor din Pavilionul C5 al Centrului Expozițional ROMEXPO, își propun să aducă în atenţia publicului larg adevărata calitate a produselor autentic româneşti.

Astfel, vizitatorii au acces la produse de calitate, la preţ de producător:

 • confecţii textile şi tricotaje (rochii, bluze, fuste, sacouri, compleuri);
 • mobilă, mic mobilier şi alte produse din lemn (seturi și piese de mobilier, jocuri şi jucării);
 • artă populară şi artizanat (ii, costume populare, covoare olteneşti, tapiserii, icoane pictate manual, ploşti pictate şi sculptate, aplice, figurine);
  • încălţăminte pentru femei şi bărbaţi;
  • dulciurile copilăriei (Mentosan, CIP, şerbet), condimente, esenţe, arome alimentare;
  • produse din metal de uz casnic şi industrial.
  •  .
  • Vizitatorii au ocazia să beneficieze şi de oferta turistică a unităților hoteliere din sectorul cooperaţiei meşteşugăreşti, precum și de oferte educaționale.

    Pentru cei interesaţi  TIBCO se desfăşoară concomitent cu SENIOR EXPO – Târg dedicat seniorilor (www.senior-expo.ro),  Pavilionul C3 – Romexpo

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram