Menu

Tips&Tricks: 5 soluții pentru a-ți pregăti casa de venirea primăverii

Gândul că prima lună de primăvară este aproape te bucură nespus și tocmai de aceea a sosit momentul să începi
pregătirile pentru zilele însorite. De îndată ce vei simți primele raze calde ale soarelui vei renunța, probabil, la
încălzirea prin calorifere, însă aceasta nu este singura schimbare pe care urmează să o faci.

Sunt câteva aspecte mai puțin evidente care trebuie să te preocupe odată cu sosirea anotimpului cald. Cu ajutorul sfaturilor primite de la specialiștii în domeniu, te poți convinge cât de utilă este revizuirea casei înainte ca primăvara să-și intre pe deplin în funcție. Dacă începi de pe acum, ai toate șansele să te bucuri de următoarele luni fără a întâmpina probleme.

 

 

 

 

Află din acest articol cele 5 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere la început de primăvară:

 

1. Înghețul și zăpada sunt doi dintre factorii care afectează structura casei de-a lungul timpului. Dacă locuiești într-o zonă de munte ori unde viscolul, zăpada și temperaturile scăzute sunt prezențe constante, cel mai indicat este să profiți de venirea primăverii și să apelezi la o analiză de securitate pentru factorii fizici de risc pe pagina https://www.timservices.ro/analiza-evaluare- de-risc- la-securitate- fizica analiză pe care o efectuează doar specialiștii în domeniu. Este posibil ca aceștia să găsească mai multe nereguli ce pun viața ta și a familiei tale în pericol.

 

2. Tot din cauza frigului, este posibil să constați că sistemele de electrificare ale casei tale au fost afectate. De aceea, este recomandat ca, împreună cu un electrician, să schimbi și să instalezi cablurile electrice potrivite, mult mai rezistente la ger. Dacă locuiești la casă și ai improvizat instalații electrice, nu ignora importanța acestei verificări, deoarece cablurile pot ceda în orice moment.

 

3. Un alt aspect de care să te îngrijești este curățarea burlanelor sau chiar înlocuirea lor. Resturile de frunze și alte obiecte purtate de vânt sau ploaie afectează funcționarea acestora. Elimină rezidurile cu mâinile, apoi folosește-te de un furtun cu apă, dar evită să faci toate acestea singur.

 

4. În ceea ce privește modificările din interiorul casei, este de înțeles că nu ai banii necesari pentru a schimba mobila din casă în fiecare primăvară, însă acest aspect nu împiedică reîmprospătarea încăperilor prin rearanjarea pieselor de
mobilier. Pentru un plus de prospețime, schimbă perdelele sau achiziționează câteva accesorii noi, care sa dea un aer
fresh și distinct camerelor.

 

5. Începutul primăverii este momentul potrivit pentru a face curat în toată casa. Nimic nu se potrivește mai bine cu zilele însorite decât sentimentul că te afli într-un loc reîmprospătat și aerisit. Curăță și elimină carpetele de prisos pentru a nu atrage praful și, atunci când timpul îți permite, vopsește pereții din camerele locuite ale casei. Poți alege să schimbi culoarea vopselei sau sa adaugi o nuanță acolo unde lipsea înainte pentru a te simți ca într-o casă nouă.
Așteaptă, așadar, primăvara cum nu se poate mai pregătit anul acesta!

 

 

Nu lăsa niciun aspect să te ia prin surprindere și bucură-te de vremea caldă și însorită ce va veni mai curând decât de aștepți.

 

One comment

  1. Invitatie la concert
    https://youtu.be/3cWOVUVln8M
    nu uita … Nikos Vertis 15-16 Martie 2018

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram