Toamna și amintirile copilăriei mele

Toamnă, ploaie, frig. Evident ne băgăm la căldură, evident vrem să bem ceai, mult ceai și să ne cuibărim lângă o pernă caldă.

Când am privit noua colecție din Gama PIP Studio de la Kika mi-am adus aminte de copilărie, tradiție, de bunicile mele, de ceaiul aromat și pernele cu mirosul lor aparte.

 

6

 

5

 

6

 

Să nu-mi ziceți că nu vă făcea mama sau bunica mere coapte cu multă miere și scorțișoară din belșug? După ani și ani îmi doresc să beau un ceai care să conțină aromele astea două, care să te ducă cu gândul la bunătățile din cuptor, sau de ce nu, la cidrul de mere, cald, cu multă scorțișoară și lămâie rasă. Iar un astfel de ceai băut în frumoasa ceașcă de porțelan are și mai mare valoare. A, și ceainicul mamei! Acum este la mine! Amintiri, frumoase amintiri 🙂

Acum, noua colecție de la Kika marchează reîntoarcerea la motivele tradiționate, reinterpretate într-un stil modern care se evidențiază prin îmbinarea inedită a modelelor și culorilor, mixând influiențe din întreaga lume.

 

2

 

3

 

8

Stilul este cald și apropiat de suflet, atent la miciile detalii și la finisajele speciale, combinate cu o paletă de culori rafinate care îți vor aminti, cu siguranță, de atmosfera primitoare din casa bunicii. Fix așa cum vă spuneam și eu.

9

 

21 thoughts on “Toamna și amintirile copilăriei mele

Comments are closed.