Menu

Top 3 lucruri de care ai nevoie dacă predai lecţii de chitară

În ultima perioada, tot mai multi părinţi îşi îndeamnă copiii să îşi exploateze talentele native şi să îşi dezvolte latura artistică. Dintre aceştia, majoritatea optează pentru colaborarea cu profesori de chitara, care ţin cursurile la domiciliu, întrucât le este mai comod să ştie că prichindeii sunt acasă, în siguranţă şi că, în acelaşi timp, învaţă lucruri care le vor fi de folos pe viitor.
Drept urmare, dacă eşti pasionat de chitară şi îţi doreşti să predai lecţii copiilor, citeşte acest articol şi află care sunt lucrurile ce te vor ajuta să îţi desfăşori activitatea cu profesionalism.

 

Iată 3 lucruri care NU trebuie să îţi lipsească dacă predai lecţii de chitară

 

1. Instrument muzical

Bineînteles, dacă vrei să împărtăşeşti cunoştinţele tale unuia sau mai multor copii, vei avea nevoie de propria chitara. Deşi mulţi dintre cei care desfăşoară această activitatea se folosesc de instrumentul muzical al elevului pentru a-i explica acestuia diferite noţiuni, este mult mai practic şi mai eficient să ai chitara ta. În acest sens, la SoundCreation găseşti atât chitare electrice, cât şi chitare acustice, dintre care o poţi alege pe cea potrivită pentru stilul muzical pe care îţi doreşti să îl abordezi împreună cu elevii tăi. De asemenea, tot de aici îţi poţi comanda corzi pentru chitară, capodastre, stative, huse şi alte accesorii de care, cu siguranţă, vei avea nevoie.

 

 

 

 

2. Un look adecvat

Având în vedere faptul că pentru cei mici vei fi nu doar un profesor, ci chiar un model demn de urmat, trebuie să acorzi atenţie şi felului în care arăţi, astfel încât să transmiţi, prin intermediul look-ului tău, mesajul potrivit. Astfel, ar fi bine să abordezi un stil vestimentar care să te caracterizeze, dar pe care să îl completezi cu câteva accente office.

De exemplu, îţi poţi achiziţiona de pe OchelariVintage.com o pereche de rame pentru ochelari, care va adăuga un plus de seriozitate oricărui outfit. În consecinţă, dacă îţi doreşti să predai lecţii de chitară copiilor, asigură-te ca look-ul tău este unul adecvat şi, fără doar şi poate, vei reuşi să impui respect şi, totodată, să legi o relaţie profesor – elev armonioasă cu cei mici.

 

 

 

 

 

3. Un program bine pus la punct

Nu în ultimul rând, dacă alegi să desfăşori această activitate, vei avea nevoie de un program bine pus la punct, astfel încât să reuşeşti să faci planuri de lecţii personalizate. Pentru a evita să îţi aglomerezi timpul liber, gândeşte-te la un plan predefinit pe care să îl modifici şi să îl adaptezi în funcţie de fiecare elev iîn parte. De asemenea, informează-te şi află ce metode aplică alţi profesori, pentru a reuşi să îţi gestionezi cât mai bine timpul, dar şi să ajungi la o metodă de predare cât mai eficienta. Cu siguranţă, dacă vei acorda atenţia cuvenită acestui lucru, vei reuşi să ţii cursuri practice, dar şi să îi înveţi, într-un mod eficient, pe cei mici toate lucrurile pe care vrei să le împărtăşeşti.

Aşadar, acestea sunt cele trei lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când predai lecţii de chitară copiilor.

 

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma.
Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei – lăsată moștenire, satul și viața la țară.
Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte.
Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu.
Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu!
Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele!
Cu drag,
Țărancuța Urbană
tarancutaurbana@gmail.com

Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

One comment

  1. Anita spune:

    împrumut! împrumut!! împrumut!!!
    Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, credite ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
    Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
13°
nori împrăștiați
humidity: 62%
wind: 3m/s N
H 14 • L 14

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram