Top 5 obiecte dragi mie de la Art&Craft

Nu există om care să nu dețină cel puțin un obiect preferat, o cană preferată din care să bea cafeaua dimineața, o poșetă sau un stilou preferat. Unele sunt îndrăgite la prima vedere, unele sunt cadouri de suflet, altele pur și simplu au o importanță sentimentală.

De ceva vreme, eu am adunat în jurul meu foarte multe obiecte de la Art&Craft, iar uneori constat că nu este zi să nu am vreun lucru prin preajmă. Îmi place foarte mult calitatea lor, sunt prețioase și, de ce nu, atrag mereu atenția cu ele.

Îți prezint un top 5 produse dragi mie de la Art&Craft și sigur unul dintre ele se va potrivi, garantat, pentru a fi făcut cadou. Sper ca topul meu să te inspire și să te ajute în alegerea unui cadou perfect, chiar și pentru tine 🙂

 

  • De exemplu, dimineața îmi beau cafeau într-o cană din colecția Bloody Famous

Despre Cana – Bloody Famous am aflat că vine în completarea colecției originale „Bloody Famous”, realizată cândva de Art&Craft. Mesajul de pe cana este „This is my bloody famous drink”, adică „Acesta este faimoasa mea băutură”, scris pe un fundal negru mat. Interiorul cănii este de culoare roșie.

 

 

 

Brand-ul „Kisses from Transylvania” creat de Art & Craft aduce în centru femeia misterioasă și elegantă. Colecția conține și acest portofel spațios și cu multe compartimente pentru carduri, acte și monede. Este disponibil în două culori, negru și roz. (eu le am pe ambele :)) Portofelul are imprimat logo-ul „Kisses fromTransylvania” pe față, iar pe spate citatul inspirat din romanul Dracula de Bram Stoker: ”I have crossed oceans of time to find you!”.

 

 

 

  • Am și un tricou preferat, și recunosc că ori de câte ori l-am îmbrăcat am atras atenția. Tricoul este din colecția Once Upon a Time in Romania.

Superbul meu tricou are ca imprimeu o pisică, deasupra unui teanc de cărți, printre care regăsim basme celebre din folclorul românesc ca Harap Alb, Prâslea cel voinic și merele de aur, dar și Fata babei și fata moșneagului.

 

 

 

  • Ca o persoană ce scrie în fiecare zi am și un pix preferat de la Art&Craft. Pixul din colecția Vladut’s Storyevident cel mai îndrăgit personaj din brandul Art & Craft. Pentru un plus de eleganță designerii au folosit detalii aurii metalice, iar pe baza pixului este imprimat pe fond negru „Vladut’s Story” și chipul acestuia.

 

 

  • Cine nu iubește dulciurile. Printre preferatele mele sunt prune în ciocolată. Delicioasele prune învelite în ciocolată fină cu aromă de rom sunt realizate după o rețetă tradițională.

 

 

 

Toate aceste obiecte pot fi făcute cadou oricând sau pot fi trimise drept suveniruri prietenilor noștri dragi, rude sau colegi. Dacă vrei să-ți cumperi și tu vreun produs o poți face la magazinul Art&Craft din Băneasa Shopping City, dar şi în magazinele şi brand corner-urile Art&Craft din aeroporturi sau le puteţi comanda on line la www.artandcraft.ro

 

Magazinul Art&Craft din Băneasa Shopping City

 

 

4 thoughts on “Top 5 obiecte dragi mie de la Art&Craft

  1. Pingback: sex drinking games

Comments are closed.