Tot mai mulți tineri își cumpără case în mediul rural


Stresul, orele petrecute în  trafic , poluarea și produsele alimentare din ce în ce mai nesănătoase și pline de E-uri îi determină pe mulți dintre români să părăsească marile orașe și să se mute la sate. Cei care au făcut deja acest pas spun că viața la țară este mai tihnită, iar copiii cresc într-un mediu sănătos și mult mai frumos decât cel oferit astăzi de marile orașe. 

Aşa că în ultimii ani s-a creeat un flux în rândul migrării tinerilor. Cei născuţi şi crescuţi la oraş îşi doresc să se mute în mediul rural şi invers.

Aşadar, ultimele statistici arată că de la începutul pandemiei, în România a crescut cererea pentru imobiliarele în mediul rural, mai exact în localităţile aflate în apropierea marilor oraşe.

Specialiștii în imobiliare spun că românii care caută în ultima vreme case în mediul rural sunt în special angajați ai corporațiilor care lucrează de acasă.

De asemenea, principalele motive pentru care aceștia preferă să-și cumpere sau să închirieze locuințe la țară sunt nevoia de aer curat și de un spațiu mai mare, pe de o parte, și teama de o nouă izolare, pe de altă parte.

Cele mai recente date oficiale arată că, anual, în România peste 110.000 de oameni se mută de la oraș la sat, în timp ce numărul celor care se mută de la sat la oraș este de aproximativ 87.000.

Totodată, a crescut şi numărul de accesări la programul noua casă, un program ce reprezintă una dintre cele mai la îndemână modalități de a-ți lua o locuință modernă, printr-un împrumut garantat de stat. Datorită acestui progam, tinerii din ţara noastră pot avea acces la împrumuturi ipotecare cu dobânzi avantajoase și un avans mic.

            Cererea cea mai des întâlnită în rândul tinerilor atunci când achiziţionează o casă este să aibă 2 băi. Nu o cameră în plus sau 100 de metrii pătraţi de teren în plus, ci 2 băi.  Lipsa spaţiului din apartamentele construite cu mult peste 30 de ani, îi face pe aceştia să-şi dorească confort. Un apartament sau casă cu o baie cu cadă şi o baie cu duş sunt cele mai căutate. În procesul de amenajare baie este important să ţii cont de nevoile tale reale. Dacă o baie de dimensiuni generoase îți conferă relaxarea că poți amplasa orice obiect de mobilier, indiferent de dimensiuni și de funcționalitatea sa, una de mici dimensiuni te va obliga să găsești soluții dintre cele mai creative.


43 thoughts on “Tot mai mulți tineri își cumpără case în mediul rural

 1. Pingback: Pharmacy's Diploma
 2. Pingback: Changing World
 3. Pingback: public attitudes
 4. Pingback: Student Handbook
 5. Pingback: Teeth whitening
 6. Pingback: fue
 7. Pingback: Admissions process
 8. passive income through affiliate marketing for nurses
  affiliate marketing for healthcare professionals
  part-time work options for therapists
  creative passive income ideas for doctors in the usa

 9. Pingback: Arie Baisch
 10. I’m writing on this topic these days, totosite, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

 11. Pingback: sex games for free
 12. BETFLIKROYAL has been praised by customers as It is a website that has the best promotions and the most in the country, worth the investment. Our website betflix offers a wide variety of games. There are more than 1668 games to choose from directly from more than 30 leading game manufacturers around the world. Can play via BETFLIKROYAL website, no need to download with your computer and mobile phone, both iOS and Android systems. Register with us

 13. I was just searching for this information for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative sites in top of the list. Normally the top web sites are full of garbage.

Comments are closed.