Menu

Trotineta electrică AirMotion sau mijlocul tău de transport rapid

Suntem în luna august, foarte mulți dintre noi sunt în vacanță așa că străzile și aleile din parcuri sunt pline de biciclete și de trotinete, care mai de care. Pentru cei care își doresc un mijloc de transport rapid mai special, există gama de trotinete electrice.

Fix despre aceste vehicule pe 2 roți vreau să vă vorbesc astăzi, pentru că alături de Tudor, băiatul meu, am studiat foarte mult piața, iar noi avem curtea plină de astfel de mașinări.

Tudor are două trotinete, două biciclete, skateboardul simplu și electric. Deja ne trebuie un garaj special. Are o trotinetă mică pentru trick-uri sau înlănțuiri de mișcări mai complexe. Pentru asta a ales o trotineta freestyle. Contează foarte mult. A doua trotinetă este de plimbare cu frână pe spate. Dar ce să vezi că în curând va exista și a treia trotinetă.

 

Despre trotineta electrica AirMotion T5 pot să vă spun că dispune de Bluetooth 4.0, astfel încât o poți asocia cu aplicația AirMotion T2/T5 pe telefon Android sau Apple, iar cu ajutorul conexiunii poți schimba culoarea LED-ului de pe ghidon 🙂

Trotineta AirMotion este dotată cu frână electrică și detine clapetă de accelerație care nu se
accesează apăsând în jos cu degetul mare, ci pur și simplu se ține apăsat butonul de accelerare din dreapta.

Dacă are Bluetooth, este minunat, dar că are și display ce mai ziceți? Acesta monitorizează datele în timp ce o conduceți, indică nivelul bateriei, viteza actuala dar și distanța parcursă. Are o greutate de 10 kilograme, iar bateria Litiu-Ion de 25.55V si 4.3Ah asigură o autonomie de circa 10-15 km după o încărcare de 3 ore într-o priză normală de 220V.

Trebuie ţinut, însă, cont de faptul că distanța care poate fi parcursă cu trotineta AirMotion T5 variază în funcție de greutatea utilizatorului, stilul de condus, tipul terenului pe care circulă, temperatura exterioară sau vântul.

Are sistem de pliere, deci poate fi ușor transportată în mijloacele de transport sau în autoturismul personal.

 

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram