Unde și cum așezăm televizorul?

Televizorul este obiectul cel mai de preț într-o casă, cameră. Când vine vorba de redecorare și amenajare vă puteți simți uneori depășiți de situație. Atunci când vine vorba de dormitor și camera de zi trebuie să alegeti locul potrivit pentru montarea sau așezarea televizorului. Trebuie să fie acolo unde vă este cel mai confortabil să vă uitați.

tv 2

 

tv 3

 

tv 4

Cel mai folosit loc este adesea cel din fața canapelei. Veți decora spațiul din jurul televizorului pentru a-l scoate în evidență.  Puteți alege să îl montati pe perete cu ajutorul unui suport special pentru televizoare. În același timp puteți folosi o comodă cu o înălțime redusă pe care să îl asezați. Tendințele în materie de mobilă sunt cât mai minimaliste pentru a crea cât mai mult spațiu liber în cameră și a avea loc de desfășurare a activităților.  Astfel camera va fi cochetă și aerisită.

tv 5

 

tv 6

 

tv 7

 

tv 8

Indiferent dacă preferi ca televizorul sa fie amplasat la vedere sau mai ascuns, în mijlocul camerei sau pe un perete, este recomandat să-l poziționezi astfel încât calitatea imaginii și a sunetului să nu fie distorsionate.

tv 9

 

tv

foto: Pinterest

 

2 thoughts on “Unde și cum așezăm televizorul?

Comments are closed.