Menu

Vești bune pentru românii cu rezidență în UK

Pacienții români care locuiesc legal în UK, cu sau fără loc de muncă, pot beneficia de rambursarea cheltuielilor ocazionate de tratamentele cu Ecoterapie, Recuperare medicală sau alte intervenții, tratamente sau proceduri medicale efectuate într-una dintre clinicile noastre – Bio Terra Med și / sau HIFU Centre, de la NHS.

Centrele medicale Bio Terra Med și HIFU Centre au semnat un parteneriat cu MedRefund UK, fapt ce permite ca pacienții care locuiesc legal în Regatul Unit al Marii Britanii să poată recupera în mod legal costurile cu tratamentele de la NHS.

Este vorba de următoarele tratamentele:

 • Ecoterapie (HIFU) pentru nodulii tiroidieni și fibroadenoamele la sân,
 • Fizioterapie și Recuperare medicală,
 • Tratamentele de Dermatologie și Estetică medicală,
 • Consultațiile, analizele și tratamentele de Virusologie

 

De asemenea, pentru a vedea lista completă a specialităților și a serviciilor medicale de care puteți beneficia, vă invităm să accesați:

 

 

 

Astfel, fiecare pacient care locuiește în Regatul Unit al Marii Britanii are dreptul de a alege un furnizor de servicii medicale în EEA (Zona Economică Europeană) și poate recupera în mod legal costurile de la NHS. Asta înseamnă că orice persoană care locuiește în Marea Britanie poate opta pentru asistență medicală în România ca mai apoi aceasta să poată fi fi rambursată.

Dacă o persoană este în așteptare pentru o operație sau pentru orice alt serviciu disponibil în cadrul NHS, aceasta își poate exercita dreptul de a primi operația / tratamentul în România și poate primi de la NHS o rambursare a banilor cheltuiți.

Reorganizarea NHS și restrângerea bugetului au condus la refuzul unor tratamente pentru mulți dintre pacienți pe motiv de condiții non-urgente. Unii pacienți nu pot primi consultații de specialitate sau li se oferă timpi de așteptare nerezonabili. NHS acordă dreptul la un tratament privat în România și astfel se pot evita micile neplăceri și cozile de așteptare cu care se confruntă NHS.

În conformitate cu legislația Regatului Unit fiecare persoană care își are reședința legală în Anglia, Țara Galilor, Scoția sau Irlanda de Nord (chiar dacă între timp s-a întors în România, dar și-a păstrat rezidența într-una dintre țările menționate anterior) are astfel dreptul de a alege un furnizor de servicii medicale în orice țară din UE. Atunci când primesc tratament în afara Regatului Unit rezidenții acestei țări au dreptul la restituirea integrală sau parțială a cheltuielilor pentru asistența medicală primită în una dintre țările Uniunii Europene.

Rezidenții din Regatul Unit pot beneficia de un  tratament în una din țările EU și pot primi rambursări – aceeași sumă pe care NHS (Serviciul Național de Sănătate) ar fi plătit personalul medical pentru un anumit serviciu din Regatul Unit. În România prețurile serviciilor medicale sunt mai scăzute decât în Regatul Unit chiar și în instituțiile medicale private.

Înțelegând că pot fi complicat de finalizat toate demersurile necesare unei rambursări medicale fără vreun ajutor extern, informăm pacienții despre posibilitatea de a utiliza asistența și serviciile companiei MEDREFUND LTD.

Mai multe amănunte găsiți aici!

http://medrefund.co.uk/ro/

Medrefund LTD – Recuperarea costurilor medicale

Scrieți: romania@medrefund.co.uk

Apelați: +44 (0) 7729438330

 

2 comments

 1. chantal gauss spune:

  solu?ie problemele tale financiare
  Buna ziua doamnelor ?i domnilor
  Persoanele fizice din întreaga lume va ofer un împrumut de 3.000 de euro la 20 de milioane de euro toate persoanele care pot sa-l ramburseze cu interes la rata dobânzii este de 3% pentru orice suma pretinsa.
  Daca sunte?i cu adevarat în nevoie de un împrumut vom încerca
  de contact. Sunt disponibile fo r toate problemele tale
  bani. Contacta?i-ma prin e-mail: Mail:gaus.chantal@outlook.fr ou gausschantal@gmail.com whatsapp….+33648421181
  Oferta de împrumut rapid ?i de încredere

 2. anna scharr spune:

  Lucrez într-o agenție de finanțare care ajută oamenii în condiții dificile.
  Îl însoțim pe cei care au nevoie de bani pentru a-și achita datoriile sau pentru a realiza un proiect. Le oferim împrumuturi pentru a le rambursa în condiții mai bune. Ne puteți contacta direct prin e-mail: annasharr97@gmail.com
  Whatsapp: +4368120622347

  Pentru a obține mai multe informații.
  Satisfacția dvs. este garantată și 100% garantată.
  Mulțumesc și mult noroc.
  Dumnezeu să vă binecuvânteze

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram