Menu

Vine Halloween! Start la cumpărat suveniruri de la Art&Craft

Când vorbești de Halloween în Castelul lui Dracula este clar că te gândești la o petrecere de groază. Dacă americanii vin în România fascinați de legenda Contelui Dracula, și românii la rândul lor sunt din ce în ce mai preocupați în a organiza cât mai multe petreceri de Halloween, o sărbătoare adusă la noi chiar de la americani.

În acest an, castelele din România s-au aflat, din nou, pe lista recomandărilor agențiilor de turism din Statele Unite.

Fascinați de legenda Contelui Dracula, anual peste 1.500 de americani și canadieni vin în România cu ocazia sărbătorii de Halloween. Statisticile arată că aceștia cheltuiesc anual aproximativ 3,5 milioane de dolari pentru cazare, transferuri, mâncare și suveniruri.

Și daca tot am ajuns la suveniruri, că evident cei mai mulți bani pe care îi cheltuiesc turiștii se duc pe suveniruri, să știți că în această perioadă România Art&Craft desfășoară în magazinele sale din aeroporturi, dar și pe online, campania ”Souvenirs from Transylvania”. Campania are în prim plan produse cu Dracula, Transilvania etc, și produse din colecțiile Vladut s Story, Bloody Fmous, Transylvania și Dracoolina.

1

„Fascinația publicului american pentru mitul Dracula este evidentă. În imaginația multora dintre tinerii americani își are locul și o călătorie în Transilvania, pe urmele lui Dracula. Interesul este evident și sunt agenții de turism din SUA care oferă tururi de Halloween în România”, declara recent Simion Alb, director Biroul de turism al României la  New York – SUA. Un tur de opt zile în România costă aproximativ 1.800 de dolari, plus biletul de avion, iar americanii mai dau, în medie, 70-80 de dolari pe zi pentru mâncare și suveniruri.

Campania ține până la 15 noiembrie, iar în toată această perioadă magazinele Art&Craft sunt amenajate conform temei: cufere, catifea roșie și multe alte obiecte de decor.

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

Dacă nu ați vizionatul filmul de prezentare cu castelul Bran realizat tot de Art&Craft  îl puteți accesa de aici.

 

Toate aceste produse prezentate le puteți achiziționa din magazinele Art&Craft din aeroporturile  Henri Coanda Otopeni, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj, Timișoara, dar și de pe site-ul magazinului on-line www.artandcraft.ro.

Spor la cumpărat suveniruri de Halloween, că tot se apropie sărbătoarea. În noapte de 31 octombrie 🙂

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram