Menu

Vlăduț`s Story sau cum să promovezi România printr-un brand bine definit

Tu ştii cine este Vladut`s Story? În caz că nu, eu zic să-l lăsăm chiar pe el să se prezinte:

„Sunt un vampiras modern, urmas al temutului Conte Dracula, insa nu seman deloc cu acesta: in primul rand eu sunt copil si nu cresc niciodata – ce noroc pe mine, pot sa ma joc tot timpul!

De cand am descoperit gustul dulciurilor, mi-am pierdut apetitul pentru sange (atat de iubit de stramosii mei), iar astazi, pe langa faptul ca iubesc dulciurile stiu sa le si pregatesc dupa retete autentice invatate la scolile de gastronomie ale caror cursuri le-am urmat.

In plus, imi place sa interactionez cu lumea moderna prin toate mijloacele de comunicare online, iubesc sa calatoresc si sa impart din bucuria mea cu cei care ma urmaresc prin intermediul produselor ce imi poarta numele. Te invit sa le descoperi!”

 

 

 

Deci, v-aţi dat seama cine este! Dar ce nu a spus el, dar vă spun eu este că Vladut`s Story de la Art&Craft are site www.VladutStory.ro.

Găzduit până acum pe site-ul http://www.artandcraft.ro , Vladut`s Story are acum şi el propria casă virtuală. Lansarea site-ului s-a bucurat de o frumoasă petrecere, unde evident n-au lipsit prunele în ciocolată. Structura site-ului a fost gândită în aşa fel încât să permită o navigare uşoară pentru toţi utilizatorii, mari sau mici.

 

 

 

Aşadar, Vladut`s  are site, are blog unde ne spune pe unde călătoreşte, are joc, are dulciuri, are rechizite, are accesorii. Vampirul mic are de toate, şi nu ţine pentru el, ci dă la toată lumea. Este prieten cu cei mici, aşa că eu zic să-l căutaţi.

 

 

V-am povestit destul de des despre cele mai minunate dulciuri. Da, turtă dulce, prune în ciocolată, biscuiţi, caramele. Este o gamă care se adresează în special copiilor, dar nu numai.

 

 

Produsele din marca Vladut`s Story poartă amprenta pasiunii cu care se face fiecare lucru în parte. Fie că este vorba de un desert unic sau de vreun gadget nou, produsele răspund tuturor dorinţelor.

De ce să cumperi produsele de la Vladut`s Story?

  • Dulciurile Vladut’s Story sunt ambalate în pachete numai bune de făcut cadou
  • Se folosesc reţete cu tradiţie în crearea dulciurilor 
  • Găseşti numai accesorii moderne şi utile pentru confortul tău de zi cu zi
  • Toate produsele din colecţii sunt verificate şi cu garanţie pentru calitatea lor

 

Eu am încercat toate produsele de la Vladut’s Story aşa că acum este rândul tău să te convingi că merită să faci cunoştinţă cu vampirajul modern.

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram