Menu

#Vola10ani: 40.000 de vacanţe vândute

 

În perioada 15 mai – 30 iunie 2017, Vola.ro a oferit clienţilor săi numeroase premii garantate pentru fiecare călătorie cumpărată, Marele Premiu fiind şansa de a primi 10 ani de vacanţe.

Aproximativ 40.000 de vacanţe sau bilete de avion au fost vândute în această perioadă, beneficiind automat şi de un premiu din campanie.

Cei 40.000 de câştigători au primit, aleatoriu, vouchere pentru city break-uri de până la 100 euro, echipamente foto de la F64, călătorii UBER, abonamente la Electric Castle sau vouchere de cumpărături la Zoot, Lamonza (valabile în hypermarket-urile Carrefour), Cărturesti, BestValue, SportGuru.

 

Marele Premiu a constat în 10 ani de vacanţe din partea Vola.ro şi include 10 vouchere a câte 1000 euro fiecare pe care câştigătorul le va putea folosi pentru vacanţele sale din următorii 10 ani.

 

Aproape 12.000 de călători au plecat deja în vacanţă. Conform statisticilor şi estimărilor Vola.ro, în timpul călătoriilor achiziţionate pe durata campaniei se vor face peste 2 milioane de fotografii, fie ele selfie-uri, poze cu mâncare sau poze cu pisici.

 

Cele mai solicitate 5 destinaţii au fost: Roma, Berlin, Barcelona, Veneţia şi Londra.

 

Turiştii Vola au preferat să asculte muzică sau să citească o carte pe durata zborului, dar au mai fost şi turişti care au preferat să se uite la un serial sau să se odihnească.

 

Din cei 12.000 de câştigători care au călătorit deja în perioada campaniei, 3.790 au încercat mâncărurile locului, 1658 s-au plimbat pe străduţe şi 2645 s-au plimbat pe la muzee.

 

Statistic vorbind, 210 cupluri de călători s-au sărutat în Paris, 123 au aruncat monede în Fontana di Trevi, 43 s-au aventurat prin Amsterdam şi 54 au alergat după pisicile din oraşele vizitate, să le facă poze.

 

Vola.ro anunţă rezultatele campaniei sale #Vola10ani prin care, în perioada 15 mai – 30 iunie 2017, a oferit clienţilor săi numeroase premii garantate pentru fiecare călătorie cumpărată, Marele Premiu fiind şansa de a primi 10 ani de vacanţe.

Aproximativ 40.000 de vacanţe sau bilete de avion au fost vândute în această perioadă, beneficiind automat şi de un premiu din campanie.

 

Cei 40.000 de câştigători au primit, aleatoriu, vouchere pentru city break-uri de până la 100 euro, echipamente foto de la F64, călătorii UBER, abonamente la Electric Castle sau vouchere de cumpărături la Zoot, Lamonza (valabile în hypermarket-urile Carrefour), Cărturesti, BestValue, SportGuru. Marele Premiu a constat în 10 ani de vacanţe din partea Vola.ro şi include 10 vouchere a câte 1000 euro fiecare pe care câştigătorul le va putea folosi pentru vacanţele sale din următorii 10 ani.

 

„De ziua Vola.ro am decis să oferim premii tuturor clienţilor noştri. Fără tragere la sorţi, fără mecanisme complicate, fiecare achiziţie a unei vacanţe sau bilet de avion de pe Vola.ro a primit automat un premiu.

Dincolo de acestea, am avut şi un premiu principal care este visul oricărui pământean: vacanţe plătite timp de 10 de ani de zile. Premiul a fost câştigat de o clientă care a achiziţionat un pachet Local Escapes, iar noi i-am dat vestea în complicitate cu colegii ei de la birou. Reacţia ei a fost nemaipomenită”,

a declarat Matei Psatta, Head of Marketing Vola.ro.

 

Despre Vola.ro

Vola.ro este cea mai mare agenţie online de turism din România, având, încă de la înfiinţare, o dinamică explozivă, atât ca cifră de afaceri, cât şi ca număr de angajaţi şi clienţi. Vola.ro deserveşte persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: bilete de avion de linie şi low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanţe, pachete de turism intern, asigurări medicale de călătorie şi servicii de rent-a-car.  

De asemenea, Vola.ro este prima companie din România care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrală. În 2015, Vola România a avut o cifră de afaceri de aproximativ 42,47 milioane de euro, înregistrând o creştere de 54% faţă de 2014, iar la nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 63,25 milioane de euro.

Anul trecut, Vola.ro a primit o investiţie de 5 milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, acelaşi fond care a mai investit în România în Elefant.ro, InternetCorp, Zoot şi Vector Watch.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la pr@vola.ro.

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram